ΠΑΟΚ

Μακ: "Ήταν φανταστικό αυτό που έζησα"

Μακ: "Ήταν φανταστικό αυτό που έζησα"
Μακ INTIME SPORTS

Ποιο το σχόλιο του Ρόμπερτ Μακ για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ το βράδυ της Πέμπτης χάρη σε δικό του γκολ στο 33ο λεπτό.

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ στο ματς με την Ντόρτμουντ και έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα:

"Ηταν φανταστικό. Είναι μία μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε ανοιχτά κόντρα στην Ντόρτμουντ και επικεντρωθήκαμε στην αμυντική λειτουργία. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ήμασταν και πολύ τυχεροί".

Συνεχίζοντας, για το τέρμα του τόνισε: " Ήμουν πολύ χαρούμενος. Ετρεξα για να πανηγυρίσω μπροστά στους οπαδούς μας, οι οποίοι ήταν περίπου 5.000. Ο αγώνας παίχτηκε σε μία τρομερή ατμόσφαιρα, όπου στις κερκίδες είχε 60.000 κόσμο. Αυτό το ματς θα το θυμόμαστε για καιρό".

"Εδειξε τι σημαίνει ΠΑΟΚ..."

Με ένα... ιδιαίτερο τίτλο υποδέχτηκε η UEFA την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ: " Ο Μακ έδειξε τι σημαίνει ΠΑΟΚ...", γράφεται χαρακτηριστικά έχοντας μια φωτογραφία του Σλοβάκου που πανηγυρίζει το τέρμα του. Στην συνέχεια υπάρχει η ανάλυση του αγώνα της Πέμπτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ