ΠΑΟΚ

Μακ: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε δίκαια"

Μακ: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε δίκαια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ σχολίασε την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και τη δική του επιθετική συγκομιδή μέσα στη σεζόν.

Όπως συνηθίζει, ο Ρόμπερτ Μακ έκανε σχόλιο στη σελίδα του στο διαδίκτυο μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Τόνισε, συγκεκριμένα:

"Δώσαμε έναν ακόμη σημαντικό παιχνίδι και πλέον είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στην επανέναρξη βελτιωθήκαμε αισθητά. Συνολικά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια τον Πανιώνιο.

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και πανηγύρισα τα 20 γκολ στη σεζόν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Την Πέμπτη υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον Πανιώνιο και θέλουμε να επαναλάβουμε μια αντίστοιχη εμφάνιση και να πάρουμε ξανά τους βαθμούς της νίκης",

Αισιόδοξος ο Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν ο άτυχος του χθεσινού ματς στη Νεα Σμύρνη για τον ΠΑΟΚ, καθώς ένιωσε ενοχλήσευς στην προθέρμανση και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση. Ωστόσο, με μήνυμά του στο instagram έδειξε ότι δεν χάνει την αισιοδοξία του.

"Πώς μπορώ να είμαι λυπημένος για έναν τραυματισμό αυτές τις ημέρες!! Όταν έχω την ευκαιρία να επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ