ΠΑΟΚ

Μακ: "Για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα"

2-0
2-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ, σκόρερ του δεύτερου γκολ στο ματς με το Λεβαδειακό, έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play-offs της SuperLeague

Μετά την τιμωρία του για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Σλοβάκος είπε:

"Ημουν τέσσερα παιχνίδια εκτός και ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Το ματς ήταν δύσκολο σήμερα αφού παίξαμε χωρίς κόσμο. Ηταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις φάσεις και μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε και έτσι πετύχαμε δύο γκολ στο τέλος. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για να μπούμε στα πλέι οφ".

Για τον Ιβιτς: " Κάθε προπονητής έχει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Σίγουρα ο Τούντορ άφησε κάποια πράγματα, ήρθε ο Ιβιτς και έφερε κάποια νέα πράγματα. Προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο παιχνίδι μας και επικεντρωνόμαστε στο να κερδίζουμε. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα".

Για τα πλέι οφ: "Έχουμε ακόμα 2-3 εβδομάδες. Θα προετοιμαστούμε όταν έρθει αυτή η στιγμή. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο... Θα πάμε για την δεύτερη θέση".

Λέοβατς: "Δουλεύουμε κάποια νέα πράγματα με τον Ίβιτς"

Ο Μαρίν Λέοβατς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0) για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σκοράρεις και ειδικά όταν είναι ωραίο όπως σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι οι βαθμοί σε τέτοια παιχνίδια και σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες, αγχωθήκαμε λίγο.

Είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν γίνεται να μην κερδίσουμε. Μμπήκαμε, πιέσαμε κι άλλο, έτσι σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και μετά είναι τα πλέι οφ. Δουλεύουμε κάποια νέα πράγματα με τον Ιβιτς πάνω στο στυλ παιχνιδιού που θέλει και πάνω στους αυτοματισμούς για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο".

Για το αν είναι καλύτερα γι' αυτόν να παίζει με τέσσερις στην άμυνα ο ΠΑΟΚ:

" Σίγουρα... Στην καριέρα μου έχω μάθει να παίζω με τέσσερις στην άμυνα. Δυσκολευόμασταν με το άλλο σύστημα, δεν άρεσε νομίζω στην ομάδα. Τώρα βολευόμαστε περισσότερο".

Για τα παιχνίδια στα πλέι οφ με την άδεια Τούμπα:

"Είναι δύσκολο να παίζουμε με άδειες κερκίδες. Δεν έχει μάθει έτσι ο παίκτης και πρέπει να είναι συγκεντρωμένος 100%. Έχουμε δείξει στα παιχνίδια με τις καλές ομάδες ότι παίζουμε καλύτερα, ίσως μας βολέψει το γεγονός ότι θα παίζουν ανοιχτά".

Για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας:

"Αυτή είναι μια ερώτηση που θα έπρεπε να την κάνετε στον προπονητή της Εθνικής. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και να βοηθάω τον ΠΑΟΚ. Να είμαι υγιής και αν παίξω καλά, μπορεί να του βάλω έναν πονοκέφαλο".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ