ΠΑΟΚ

Μακ: "Επιτέλους, σταμάτησε η ατυχία"

Μακ: "Επιτέλους, σταμάτησε η ατυχία"
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πεντάρας του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι, Ρόμπερτ Μακ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη τη ομάδας του.

Ο Σλοβάκος άσος, Ρόμπερτ Μακ, τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για την αναμέτρηση, όπως άλλωστε συνηθίζει μετά τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με προπονητή, τον Ιγκόρ Τούντορ παίζουμε ένα σύστημα, που μου ταιριάζει. Επιτέλους σταμάτησε η ατυχία. Επέστρεψα στην επίθεση, στη θέση που νιώθω καλύτερα. Ήταν κρίμα για τον Κάτσε, που δεν σκόραρε, γιατί πριν το πέναλτι είχε και μία όμορφη εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο δοκάρι.

Θα μπορούσα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά ήθελα να χαρεί. Το 5-0 είναι φανταστικό! Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους του Εuropa League. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, καθώς την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague και μετά θα πρέπει να ταξιδέψουμε στη Δανία για τον επαναληπτικό".

Η πεντάρα του ΠΑΟΚ με άλλη ματιά

Το απολαυστικό βίντεο της παρακάμερας του ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι, με στιγμές... παρασκηνίου από την κερκίδα, τις αντιδράσεις του Τούντορ και όλα όσα δεν είδατε από την ευρωπαϊκή... παράσταση του "Δικεφάλου".

Δείτε το βίντεο του PAOK TV που κατέγραψε πλάνα από την άφιξη της ομάδας και το ζέσταμα και όλα όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον λαό του ΠΑΟΚ και τον Ίγκορ Τούντορ να κλέβουν την παράσταση.

Μέσα οι "νέοι", εκτός ο Κάτσε

Τα δελτία των νεαποκτηθέντων παικτών του ΠΑΟΚ, Τσίμιροτ και Άντονις είναι έτοιμα, επομένως οι δύο παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για τον Ιγκόρ Τούντορ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με την Ξάνθη. Απών από το ματς της πρώτης αγωνιστικής θα είναι ο Έργκις Κάτσε που είναι τιμωρημένος. Τιμωρημένος είναι και ο Κλάους, ο οποίος άλλωστε είναι τραυματίας και δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ