ΠΑΟΚ

Μακ: "Δεν θέλω να θυμάμαι τον... Ολυμπιακό"

Μακ: "Δεν θέλω να θυμάμαι τον... Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε την αποτίμηση του 2016 μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του και αναφέρθηκε εκτενώς στον ΠΑΟΚ και τον περιβόητο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Χρονιά απογείωσης του Ρόμπερτ Μακ ήταν το 2016. Και λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει βρήκε την ευκαιρία να κάνει την αποτίμηση μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του. Και έχει ενδιαφέρον για έχει μπόλικο ΠΑΟΚ, αλλά και... Ολυμπιακό λόγω του ημιτελικού Κυπέλλου στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα, είπε:

Για το πρώτο μισό του 2016 που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ:

"Πήγε πολύ καλά για μένα με εξαίρεση το πασίγνωστο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που δεν είναι καλό να θυμάμαι γιατί πήρα την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου. Μέσω των πλέι οφ βγήκαμε στο CHL".

Για το αν είναι απογοητευτικό που δεν πήρε τίτλο με τον ΠΑΟΚ:

"Η κατάκτηση τίτλων είναι κάθε σεζόν σπουδαίος στόχος για τον ΠΑΟΚ. Αλλά οι διαιτητές είναι αυτοί που έχουν τον καθοριστικό ρόλο και αποφασίζουν για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και έτσι είναι πολύ δύσκολο άλλη ομάδα να πάρει έναν τίτλο".

Για τη μεταγραφή του στη Ζενίτ και αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα σε ένα παγκοσμίου φήμης κλαμπ. Η αρχή είναι παντού δύσκολη και όλα για μένα ήταν καινούρια εδώ. Το περιβάλλον, οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η διαφορετική νοοτροπία. Ευτυχώς προσαρμόστηκα γρήγορα. Οταν έφτασα εδώ, η Ζενίτ είχε αρχίσει ήδη προετοιμασία, έπρεπε να μάθω το σύστημα αλλά με το χρόνο κατάφερα να συνηθίσω. Η Αγία Πετρούπολη είναι μια πανέμορφη πόλη και είμαστε ικανοποιημένοι που ζούμε εδώ".

Για το πώς αξιολογεί για τον ίδιο το 2016:

" Γεννήθηκε ο γιος μου, ο Αλεξέι (σ.σ. δεύτερο παιδί στην οικογένεια). Στο Euro βρεθήκαμε στην τελική φάση πετυχαίνοντας τον στόχο μας. Εκανα το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή μου στη Ζενίτ και κατάφερα να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα πετύχω και θα ανέβω και άλλο ποδοσφαιρικά ολοένα και ψηλότερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ