ΠΑΟΚ

Μακ: "Δεν έχω λόγο να φύγω από τον ΠΑΟΚ"

Μακ: "Δεν έχω λόγο να φύγω από τον ΠΑΟΚ"
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε τόσο για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Δικέφαλο, όσο και για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει η Εθνική Ελλάδας.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Σλοβακίας, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στα προκριματικά του EURO.

Μετά τη νίκη επί των Σκοπίων, αφού αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ρωτήθηκε και για το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

"Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να πάω στην Ελλάδα, έπαιξα σε πολλά παιχνίδια φέτος και είμαι χαρούμενος. Πριν, στη Νυρεμβέργη τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελα. Ένιωσα ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται και έτσι είχα μία καλή σεζόν. Έχω ένα σταθερό συμβόλαιο και θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών.

Γιατί να φύγω, δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω περιβάλλον και εννοείται ότι θέλω να μείνω εκεί", ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα " profutbal.sk" και συνέχισε:

"Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίσαμε στην 3η θέση, η οποία μας εξασφάλιζε τη συμμετοχή στο Europa League. Στην Ελλάδα ωστόσο, υπάρχει ακόμη η διαδικασία των πλέι οφ και τελικά ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες, τερματίσαμε τελευταίοι. Έτσι θα πρέπει να περάσουμε από δύο προκριματικούς γύρους, για να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Europa League".

Για την Εθνική Ελλάδας ο Μακ επεσήμανε: " Η κατάσταση γύρω από την Εθνική ομάδα είναι άσχημη και η ομάδα έχει πάρει μόλις δύο πόντους. Για αρκετά χρόνια, η Εθνική Ελλάδας ήταν πολύ επιτυχημένη, αλλά τώρα θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να βγει από αυτή την κρίση, αν και είναι δύσκολο να προκριθεί από τα προκριματικά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ