ΠΑΟΚ

Μακ: "Δεν είμαστε ακόμα αυτοί που θέλαμε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Μακ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ολίμπικ, πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στην Τούμπα, ωστόσο ο Σλοβάκος κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στην Τούμπα αφού στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στους φίλους του δικεφάλου του Βορρά κατάφερε να σκοράρει. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Αρχικά, μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε: "Μου αρέσει πολύ αυτό το συναίσθημα. Να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο και να δίνεις τη νίκη στην ομάδα σου. Είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, γιατί σήμερα πήραμε την πρόκριση. Αισθάνομαι όμορφα στον ΠΑΟΚ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάμε βήμα-βήμα, σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε".

Για το δικό του βήμα μετά την επιστροφή: "Για αυτό ήρθα, για να βοηθήσω. Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και όχι ποιος σκοράρει. Αυτά τα δύο παιχνίδια, ήταν οι πρώτοι προκριματικοί, δεν είμαστε ακόμα αυτοί που θέλαμε, ειδικά με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά ακόμα. Εχουμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος θα είναι πιο δυνατός και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ".

Για το αν φοβήθηκε σήμερα μη γίνει ζημιά: "Δε θεωρώ ότι έχει να κάνει με το αν η Ολιμπίκ ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε, να δούμε το βίντεο, να αναλύσουμε τι κάναμε αλλά και τι όχι. Πρέπει να κρατάμε περισσότερο τα μπάλα, να ελέγχουμε το ρυθμό, να είμαστε κυρίαρχοι. Πρέπει να δουλέψουμε για τον επόμενο γύρο, γιατί ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός σε σχέση με την Ολιμπίκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με δυο γκολάρες στα Play-offs ο ΠΑΟΚ, 2-0 την Ολίμπικ
Στανόγεβιτς: "Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ