ΠΑΟΚ

Έλυσε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο

Έλυσε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες που απέμεναν για να ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ο 32χρονος γκολκίπερ, Σανθ Χακόμπο.

Ο Σανθ Χακόμπο αποτελούσε εδώ και καιρό ξενό σώμα στον ΠΑΟΚ. Οπως είχαμε γράψει ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε μιλήσει με τον Φρανκ Αρνεσεν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και ο Δανός αθλητικός διευθυντής του είχε διαμηνύσει ότι δεν έχει μέλλον στον Δικέφαλο.

Ο ίδιος το αποδέχθηκε, πήρε δύο εβδομάδες άδεια για να δει το μέλλον του και τη Δευτέρα (6/7) πέρασε από την Τούμπα για να λύσει το συμβόλαιό του. Απομένουν, πλέον, μόνο κάποια διαδικαστικά για να τελειώσει και τυπικά η συνεργασία του Ισπανού με τον ΠΑΟΚ, ο οποιος, θυμίζουμε, είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους".

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε η σχετική ανακοίνωση που ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του, που είχε διάρκεια ως τις 30/6/2016. Ευχαριστούμε τον Χακόμπο για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ