ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα ματς, το ντέρμπι με Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην υπομονή που έδειξε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία, ενώ τόνισε ότι το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μετά το πάρτι γενεθλίων που στήθηκε στα αποδυτήρια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έκλεισε σήμερα τα 49 του χρόνια, ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τα σημεία που έκριναν το ματς στη Λαμία και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

Αναφέρθηκε ακόμη σε Μπίσεσβαρ, Μακ και Μουλέν, ενώ επεσήμανε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το ίδιο σημαντικό με τα άλλα ματς. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έφαγε τούρτα: "Δεν έφαγα τούρτα, αλλά διάφορα άλλα στο κεφάλι, σαλάτες και άλλα (σ.σ. γέλια). Το πιο σημαντικό πάντως είναι οι τρεις βαθμοί σήμερα".

Για το παιχνίδι: "Μπορούν να συμβούν τέτοια ματς. Αν δεν σκοράρεις νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να κάνεις καλή διαχείριση και να σκοράρεις στην πρώτη ευκαιρία. Κάναμε λάθος στην αρχή με την ανάπτυξη από πίσω. Και κάναμε και άλλο ένα λάθος να φέρνουμε την μπάλα στο μισό της Λαμίας με τους παίκτες μας να έχουν πλάτη προς την περιοχή της. Γι' αυτό η Λαμία ήταν πιο επιθετική στην άμυνά της χωρίς να δημιουργήσει καμία ευκαιρία, ενώ εμείς είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο και σκοράραμε ένα γκολ. Το δεύτερο γκολ μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται υπομονή, εάν δεν σκοράρουμε από την αρχή. Η υπομονή αυτή χρειάζεται γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί ακόμη και στο τέλος".

Για την ασίστ του Μπίσεσβαρ: "Αυτό πρέπει να κάνει, αυτό χρειαζόμαστε από αυτόν. Ειδικά απέναντι σε ομάδες που παίζουν πιο κλειστά. Είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, μια τέτοια έμπνευση με τέτοια πάσα".

Για την ταχύτητα του Μακ: "Οι κούρσες του Μακ έκανα την διαφορά γιατί ζήτησε την μπάλα με πρόσωπο προς την αντίπαλη περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο έπαιζε με πλάτη. Έκανε τη διαφορά το ότι πήγε στην πλάτη της άμυνας με ταχύτητα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτές τις κινήσει και τα τρεξίματα, ακόμη και αν θυσιάζεται ένας παίκτης γιατί είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι κοντά στον αντίπαλο".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και η σημασία του είναι ίδια, μόνο τρεις πόντοι. Αν σήμερα δεν κερδίζαμε στο επόμενο ματς, θα χάναμε δύο βαθμούς. Απλά τα χαρακτηριστικά του επόμενου παιχνιδιού είναι διαφορετικά. Αλλά η σημασία είναι ίδια".

Για τον Μουλέν: "Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλώ για παίκτες που έχουν λίγο χρονικό διάστημα εδώ. Θέλω να μιλήσω για το σύνολο και κάθε παίκτης να προσαρμοστεί σε αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δεύτερο ημίχρονο για πολλούς λόγους. Ο στόχος μου είναι όλοι οι παίκτες να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όχι να μιλήσω για έναν που ήρθε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Παίζοντας καλά με όλους οι νέοι παίκτες θα προσαρμοστούν στο σύνολο καλύτερα".

Για το δέσιμο της ομάδας του: "Είναι σημαντικό και πρέπει να είναι στόχος του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας να δημιουργείται ένα δέσιμο και οι ίδιοι οι παίκτες όταν το καταλαβαίνουν θα δώσουν το καλύτερο για την ομάδα. Δεν γίνεται να είναι όλοι ικανοποιημένοι, ειδικά όταν δεν παίζουν. Παρόλα αυτά ξέρουν όλοι τον ρόλο τους και αν η ομάδα τους χρειαστεί θα δώσουν το καλύτερο που μπορούν ακόμη και αύριο".

Για τον κόσμο: "Ξέραμε για την επιθυμία του κόσμου όμως ήταν απίθανο να βρεθούν εδώ. Νιώθουμε με αυτή τη δίψα τους ότι έχουμε δυνατό δέσιμο μαζί τους, τους θέλουμε δίπλα μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ