ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ταιριάζει στο στυλ μας ο Αζεβέντο, δεν θέλω να μιλήσω για Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκιαγράφησε το προφίλ του Μάρσιο Αζεβέντο, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη στα κανάλια "novasports" με αφορμή την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας. Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων στάθηκε στον Μάρσιο Αζεβέντο ενώ απάντησε και στο θέμα Μολέδο, για το οποίο δείχνει να τηρεί στάση αναμονής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αγωνιστικό ξεκίνημα του 2018: "Ξεκινήσαμε καλά. Και από άποψη εμφανίσεων, και από άποψη προπονήσεων και αποτελεσμάτων. Γενικότερα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες που κρίνουν πολλά. Η ομάδα είναι διψασμένη για τα παιχνίδια. Αυτή την στιγμή έχουμε εξαιρετική ψυχολογία και είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο πνευματικής ετοιμότητας. Κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν μία εξαιρετική παράσταση, κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα παίξαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε γκολ που θα τελείωναν το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό τεστ για να δείξουμε στους παίκτες το επίπεδο επιθετικότητας που θέλουμε να έχουν".

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα: "Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Σίγουρα το κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορείς να σκεφτείς ότι τα παιχνίδι κόντρα σε ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία είναι πιο εύκολα από ένα ντέρμπι, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό. Χρειάζεται καλή προετοιμασία και να δώσεις τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίσεις. Έχουμε διαφορά ποιότητας με την Κέρκυρα, αλλά δεν αρκεί αυτό για να πάρεις το παιχνίδι.

Πρέπει να δουλέψεις, να τρέξεις και να παλέψεις. Ο αντίπαλος μας έχει έναν σημαντικό στόχο, να αποφύγει τον υποβιβασμό και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Άλλαξαν προπονητή και θα βγάλουν σίγουρα αντίδραση. Θα προσπαθήσουν να αμυνθούν και να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας. Για μας είναι σημαντικό να πάρουμε κεφάλι από νωρίς και να διευκολύνουμε τον εαυτό μας. Σε αυτό παίζει μεγάλη σημασία η πνευματική προετοιμασία. Αν δεν τα καταφέρουμε μπορεί να υπάρξει άγχος και να δυσκολευτούμε να πάρουμε το τρίποντο".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Είναι εξαιρετικό. Έχουμε αυτοπεποίθηση και όλοι ανυπομονούν να έρθουν τα παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τα παιχνίδια. Έχοντας αυτή την καλή στάση μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια και σκοράρουμε".

Για τις μεταγραφές και τον Αζεβέντο: "O Αζεβέντο είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Προέρχεται από μία μεγάλη ομάδα, όπως η Σαχτάρ που έχει εξαιρετικό όνομα στην Ευρώπη με παρουσία στο Champions League. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας. Είναι προφανές ότι χρειαζόμασταν ένα αριστερό μπακ, αλλά ο παίκτης θα μπει στην ομάδα όταν είναι απόλυτα έτοιμος.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν αμέσως, αλλά αυτό έρχεται μέσα από την δουλειά και από ομιλίες που κάνουμε μαζί του. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σχετικά με τον Μολέντο. Είμαστε ασφαλής όπως είμαστε. Αν υπάρξει κάποια άλλη μεταγραφή θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Είμαστε ένα εξαιρετικό γκρουπ αυτή την στιγμή και δουλεύουμε άψογα. Είμαστε ευχαριστημένοι. Αν έρθει κάποια προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, καλώς να ορίσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ