ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Στον τελικό πήγε το σωστό ζευγάρι"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια και την παρουσία της ΑΕΛ στον θεσμό. Τι είπε για την έδρα και την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, Ξάνθη.

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σαφώς σε πολύ πιο ήρεμο τόνο σε σχέση με τις τοποθετήσεις του τις τελευταίες 40 ημέρες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα γενάθλια του ΠΑΟΚ, στον τελικό με την ΑΕΚ και το θέμα της έδρας αλλά και την πολύ καλή πορεία της ΑΕΛ στο Κύπελλο , ενώ τόνισε ότι η Ξάνθη θα είναι αντίπαλός του στο χορτάρι την Κυριακή, αλλά μετά το τέλος του αγώνα θα πάει να χαιρετήσει την αποστολή της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: "Εύχομαι ο Σύλλογος να έχει μία φανταστική περίοδο και να χτίσει ένα σερί με χρόνια επιτυχίας".

Για το δώρο του στο σύλλογο: "Το δώρο θα πρέπει να είναι ένα φανταστικό τέλος στη σεζόν. Και ξανά επιστρέφουμε στην ίδια μας κουβέντα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα το επόμενο παιχνίδι".

Για τον τελικό: "Είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου. Είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, που είναι πάντως και πολύ διαφορετικές.

Ο τελικός είναι πάντα μία ιδιαίτερη κατάσταση, τόσο για αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό, όσο και για τους φιλάθλους. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα έχει την ευκαιρία να σηκώσει ένα τρόπαιο και για αυτό ο καθένας θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να το καταφέρει αυτό".

Για την έδρα του τελικού: "Για μένα δεν είναι πρόβλημα".

Για το αν ήθελε για αντίπαλο την ΑΕΚ: "Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο, πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι αν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο σου. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τι έγινε και στην Αγγλία, όπου η Γιουνάιτεντ έχασε από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας.

Ακόμη κι αν είχαμε τη Λάρισα για αντίπαλο, θα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί η Λάρισα έχει τους δικούς της υποστηρικτές. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό ζευγάρι. Εννοώ ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος. Θα πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στη Λάρισα για όλη την πορεία της στο Κύπελλο".

Για το ματς με την Ξάνθη: "Θα είναι ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι! Πρώτα από όλα για εμάς, γιατί θα πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη παλεύει για την 5η θέση. Μέχρι το τέλος όλοι θα είναι σε εισαγωγικά αντίπαλοι ή εχθροί μου, αλλά στο τέλος θα μπορώ να πάω να τους χαιρετήσω".

Για τους τραυματίες και το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι: "Κατά 90% οι Μουλέν, Μιχόγεβιτς δεν θα είναι μαζί μας. Πιθανότατα στον πάγκο θα βρίσκεται μαζί μας ο Μαλεζάς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Κ15 του ΠΑΟΚ συνεχίζει την παράδοση
Αυτή είναι η 92χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ
"Προέχει να κερδίσουμε όλο τα ματς στο πρωτάθλημα"
Η μέρα που έγινε ΠΑΟΚ και με τη βούλα!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ