ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Στον ΠΑΟΚ όσο πάει, για να πετύχω τους στόχους μου"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε ότι θέλει να μείνει στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" και μετέθεσε για το μέλλον την επιστροφή στη Ρουμανία.

Συνέντευξη στο ρουμανικό κανάλι "Digi Sport" έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μεταξύ άλλων έδειξε πόσο πολύ έχει προσηλωθεί στην δουλειά του στον ΠΑΟΚ.

Ο 48χρονος προπονητής του "Δικεφάλου" ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, καθώς και για το αν θα σκεφτόταν την επιστροφή του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στο "Digi Sport":

Για το πώς πρέπει να διαχειρίζεται κανείς ιδιοκτήτες ομάδων με διάθεση παρέμβασης όπως ο Τζίτζι Μπεκάλι: "Πρέπει να πείθεις τους ανθρώπους για τις αποφάσεις σου , να πιστέψουν στο πλάνο σου και στις δικές σου αποφάσεις. Αν νομίζεις ότι οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη δεν είναι για το καλό της ομάδας τότε δεν τις αποδέχεσαι, πας με το δικό σου ρίσκο και πρέπει να πάρεις την καλύτερη απόφαση για την ομάδα σου...”

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο: "Γιατί να επιστρέψω; Για την ώρα σκέφτομαι να μείνω στον ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν περισσότερο και είμαι αφοσιωμένος στο πώς θα πετύχω τους στόχους που έχουν τεθεί. Μεγάλωσα στην Ρουμανία, αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά θα επιστρέψω μόλις εκτιμήσω ότι είναι οι σωστές συνθήκες για να το κάνω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ