ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου - Πρίγιοβιτς τα είπαν όλα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σε τετ-α-τετ στο γραφείο του χθες Τρίτη (16/1) στη Νέα Μεσημβρία. Το μήνυμα του Ρουμάνου κόουτς στους παγκίτες.

Ο εκνευρισμός του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μετά την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα ήταν ολοφάνερος και έγινε αντιληπτός όχι μόνο από όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και ακόμη και από όσους είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ο Σέρβος φορ έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα και δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του που πήγαν προς τον κόσμο.

Και μέσα στα αποδυτήρια ο υψηλόσωμος επιθετικός έδειξε την κακή διάθεση που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι, όντας επηρεασμένος και από το γεγονός ότι δεν είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα, ενώ είχε σκοράρει τέσσερα γκολ στα δύο προηγούμενα ματς με τον Λεβαδειακό και τα Τρίκαλα.

Η όλη στάση του Σέρβου φορ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ που έκρινε χθες (16/1) ότι έπρεπε να κάνει μία συνομιλία μαζί του.

Γι’ αυτό και πριν την προπόνηση είχε έναν τετ-α-τετ με τον 27χρονος επιθετικό στο γραφείο του, πριν την προπόνηση της ομάδας.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας κρατήθηκε μυστικό, ωστόσο, η αλλαγή ψυχολογίας ήταν εμφανής από τις αντιδράσεις του Πρίγιοβιτς στην διάρκεια του προγράμματος που ακολούθησε.

Ο "Πρίγιο" εμφανίστηκε τόσο ευδιάθετος, όσο δεν είχε εμφανιστεί ποτέ άλλοτε το τελευταίο διάστημα, προφανώς γιατί, νωρίτερα, είχε πάρει απαντήσεις που περίμενε από τον προπονητή του. Μένει να φανεί αν στην πράξη αλλάξει η διαχείριση του Σέρβου επιθετικού (βασικός στα εντός έδρας, αναπληρωματικός εκτός).

ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΙΤΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αρκετές μέρες, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε ομιλία του προς τους παίκτες, είχε φροντίσει να στείλει το μήνυμα συνολικά σε όσους δεν παίζουν βασικοί.

"Μπαίνουμε σε μία κρίσιμη περίοδο, όπου ο καθένας μας πρέπει να βάλει στην άκρη το εγώ του και να τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι καθοριστικό και ένα από τα δικά μας ατού είναι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο", είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ