ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Πετύχαμε τον στόχο μας για την πρόκριση"

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα και τον στόχο της πρόκρισης στο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε σε όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο.

Ικανοποιημένος από το σκορ πρόκρισης (5-1) ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ευρεία επικράτηση του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Ο 48χρονος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά είπε τι επισήμανε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήρθαμε να παίξουμε σοβαρά και κάναμε τεράστιο βήμα για την πρόκριση κάτι το οποίο ήταν και ο στόχος μας"είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο "νεκρό" διάστημα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι:

"Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχουν καταστάσεις και καταστάσεις. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο είναι ότι δεν είχαμε καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια για να έχουμε μεγαλύτερο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες, εκτός από το γκολ που βάλαμε.

Αλλά δεν μπορώ να πω ότι οπισθοχωρήσαμε εξαιτίας των χαμένων ευκαιριών. Είχε ένα καλό διάστημα και καλή ψυχολογία η ομάδα των Τρικάλων μετά την ισοφάριση και για αυτό συνέβη αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ