ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Όνειρο το Champions League»

Λουτσέσκου: «Όνειρο το Champions League»
EUROKINISSI

Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησαν ότι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι μεγάλο στόχος για τον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ την Τρίτη με τη Βασιλεία αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά.

Και αυτό όχι γιατί αισθάνεται πίεση για τα παιχνίδια με τους Ελβετούς αλλά περισσότερο γιατί αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πόσο μεγάλη υπόθεση είναι για την ομάδα του η προοπτική του Champions League.

"Δεν κοιμάμαι τα βράδια, όχι λόγω της πίεσης, αλλά λόγω της τεράστιας θέλησης να προκριθούμε και να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και να εκπληρώσουμε ένα μεγάλο όνειρο. Μέσα στην ομάδα, ο καθένας περιμένει με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι, γιατί πραγματικά είναι μία τεράστια ευκαιρία για τον καθένα, να παίξει σε τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι θέμα πίεσης, αλλά μόνο θέμα της τεράστιας θέλησης που έχουμε για να προκριθούμε" είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

"Είναι προφανές ότι η Βασιλεία έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη και χωρίς να έχει σημασία ποια είναι η κατάσταση που βρίσκονται τώρα, τα παιχνίδια γίνονται αυτομάτως δύσκολα. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι τεράστια και η θέληση η δική μας, να παλέψουμε πρώτα από όλα και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι, είχαμε πάρα πολύ καιρό να σκεφτούμε αυτή την πρόκριση, είχαμε καιρό να σκεφτούμε το παιχνίδι το αυριανό αλλά και της επόμενης εβδομάδας, ξέροντας πάντα την δύναμη που έχει ο αντίπαλος μας.

Πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, αυτές οι ομάδες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε το προτέρημα να εκμεταλλευτούν τα δυνατά τους σημεία και από εκεί και πέρα να βγάλουμε την ποιότητα μας, προσπαθώντας να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους» συνέχισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που εκτίμησε και το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να προκριθεί. "Θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι, να έχουμε πολύ επιθετικότητα και συνοχή. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να έχουμε γρήγορες αντιδράσεις και ισορροπία, περισσότερο στο μυαλό μας".

«Σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ»

Το να αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι μεγάλο όνειρο και για τον Βιεϊρίνια. "Θέλω να παίξω σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ, είναι όνειρο για μένα να μπούμε στους ομίλους, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο έχουμε αρκετές δύσκολες ομάδες αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι αλλά θα φανεί στο παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι η Βασιλεία έχει περισσότερη εμπειρία, δεν περνάει την καλύτερη φάση, έχασε στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο" τόνισε ο αρχηγός του Δικέφαλου που δεν θέλει να θυμάται τις παλιότερες ατελέσφορες προσπάθειες του ΠΑΟΚ. "Θα πρέπει αυτή τη φορά να κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε Θυμόσαστε είχαμε χάσει την προηγούμενη φορά από τον Άγιαξ. Εμείς δείξαμε από πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε, κρατήσαμε τον κορμό, συνεχίζουμε την πολύ καλή δουλειά που κάναμε κι αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Θέλει δουλειά και τύχη για να περάσουμε στους ομίλους. Πρέπει πρώτα όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Βασιλεία. Πρώτα αυτό και μετά όλα τα άλλα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ