ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Χωρίς να αποκαλύψει τον αντί – Μαουρίσιο, ο Λουτσέσκου στάθηκε στις δυο όψεις της αναμέτρησης με τη Μίλαν που έδωσε η ΑΕΚ για το Europa League. Κόντρες χωρίς έλεος με τον Βράνιες προανήγγειλε ο Πρίγιοβιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενήθηκε στην κάμερα της NOVA και σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ (5/11). Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για την κατάσταση της ομάδας και το παιχνίδι της Κυριακής:

Έχουμε κάνει καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοντράρονται δύο μεγάλες ομάδες.

Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα, ενώ εμείς παίζουμε με βάση το σύνολο. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν την αναμέτρηση.

Για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο:

Κάποιος θα μπει στο γήπεδο αντί του Μαουρίσιο...

Για το αν είδε την ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν και αν την περιμένει κουρασμένη:

Δεν ξέρω. Είναι περίεργο όταν παίζεις παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στην Μίλαν. Μπορεί να είναι κουρασμένοι, αλλά μπορεί να μπουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε.

Όλα είναι θέμα αντίδρασης μέσα στις καταστάσεις του κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στην ίδια ροή, όπως στα τελευταία παιχνίδια, που η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται.

Πρέπει επίσης να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό δεν θα φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας ικανοποιεί.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: "ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΧΩΣ... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ"

Στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος διεθνής φορ ρωτήθηκε για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, την μέχρι τώρα παρουσία του στον "Δικέφαλο του βορρά" αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Οι μεταγραφικές σειρήνες, η μάχη με τον αδερφό του πρώην συμπαίκτη του και το Παγκόσμιο Κύπελλο έπεσαν επίσης στο τραπέζι της συζήτησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν βιώνει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του:

Δεν ξέρω να σας πω. Δεν το σκέφτομαι πολύ. Προσπαθώ να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πετύχω όσα πιο πολλά γίνεται και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο.

Έχω σκοράρει και σε άλλες ομάδες πολλά γκολ σε προετοιμασία και κανονική, άρα δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αν είναι η καλύτερή μου σεζόν, αλλά θέλω στο φινάλε της να είναι η καλύτερη.

Για το γεγονός ότι σκοράρει περισσότερο εντός έδρας και την γενική εικόνα της ομάδας μακριά από την Τούμπα:

Είναι ένα γεγονός. Δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια απόδοση, εντός και εκτός έδρας. Δεν έχω κάποια εξήγηση για αυτό. Όλα είναι ίδια, το γήπεδο, οι μπάλες, οι διαστάσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά. Ελπίζω να αλλάξει από το επόμενο παιχνίδι αυτό.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια διαφορά. Θα μπορούσε να κάνει την διαφορά η παρουσία του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει σε εμάς αυτό. Περιμένουμε να τελειώσει η τιμωρία και να έχουμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας.

Για το ντέρμπι της Κυριακής:

Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται και γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Θέλουμε πολύ την νίκη, για να αυξήσουμε την διαφορά από την ΑΕΚ και να μείνουμε μακριά από τον Ολυμπιακό.

Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συναντήσουμε μπροστά μας.

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Βράνιες:

Η ΑΕΚ έχει καλή και συμπαγής αμυντική γραμμή. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε τέτοιους αμυντικούς. Είμαστε φίλοι με τον Βράνιες, εκτός γηπέδου, αλλά την Κυριακή θα έχουμε μία δυνατή κόντρα, χωρίς… έλεος, ο καθένας θα παίξει για την ομάδα του και ελπίζω να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίσει στο φινάλε.

Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις και έντονη φημολογία. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και με τα γκολ μου να δίνω τρόπαια στην ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι και δεν σχεδιάζω αποχώρηση και αλλαγές. Πρέπει όλες οι μεριές να είναι ευχαριστημένες και εγώ εδώ είμαι πολύ.

Για την συνεργασία του με τους μέσους της ομάδας:

Ο φορ πρέπει να τροφοδοτηθεί από τους υπόλοιπους για να κάνει την δουλειά του. Όσο περνάει ο καιρός βελτιώνουμε τα πράγματα στο γήπεδο και πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Δεν θα άλλαζα ούτε έναν παίκτη από την ομάδα μας. Αγαπώ τους συμπαίκτες του και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και θα κυριαρχήσουμε στο γήπεδο.

Για το Μουντιάλ:

Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν τελειώσει η σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερος για να λάβεις μέρος. Αυτό θα γίνει μόνο με καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Είναι μακριά το Μουντιάλ, αλλά σίγουρα θέλω να έχω μία θέση εκεί.

Για τον κόσμο:

Εύχομαι ότι καλύτερο στους φιλάθλους και υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει λίφτινγκ 500.000 ευρώ για το Καυτανζόγλειο
Ο Μαουρίσιο παραλαμβάνει τα βραβεία του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ