ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ο Ολυμπιακός πιο τυχερός"

22/10/2017 Olympiacos Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
22/10/2017 Olympiacos Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 22/10/2017 OLYMPIACOS VS PAOK FOR SUPERLEAGUE SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μπιόρν Ένχελς, αλλά και στις επιλογές του για την ενδεκάδα και τους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επανέλαβε πολλές φορές τη λέξη "ατυχία" επισημαίνοντας τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στο "Γ. Καραϊσκάκης", παρά την ήττα με 1-0 απ' τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε, αλλά η ομάδα έπαιξε καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές άδικο. Σήμερα κέρδισε η πιο τυχερή ομάδα. Τιμωρηθήκαμε διότι δεν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε ψηλά σε μια προσπάθεια να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις. Θέλαμε να έχουμε συνοχή διότι ο Ολυμπιακός είναι καλός στο τρανζίσιον.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έκανε μόνο μια φάση και στο δεύτερο ημίχρονο, μια… περίεργη κατάσταση έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά από πέντε λεπτά, ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα πίσω και εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε δυο - τρεις ευκαιρίες. Στο τέλος, σε κάθε περίπτωση εν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να φύγουμε τουλάχιστον με την ισοπαλία, διότι ήμασταν καλύτεροι".

Για τις επιλογές του από τον πάγκο: "Σκεφτήκαμε την ισορροπία της ομάδας. Κάναμε αλλαγές στη κατάλληλη στιγμή. Ημασταν η ομάδα που προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά δεν παίζεις μόνος σου. Απέναντί μας ήταν μια έμπειρη ομάδα. Μια ομάδα που ξέρει να βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις, έχει το κρύο αίμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και ο Ολυμπιακός πιο τυχερός".

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι περισσότερο από όσο θα έπρεπε: "Αυτή είναι η δική σας άποψη. Δεν έπαιζε η Μπαρσελόνα με τη Χετάφε. Έπαιζαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού. Πρέπει να ισορροπείς το παιχνίδι. Θεωρώ πως δείξαμε ότι δεν το φοβηθήκαμε. Από το 50’ ως το 80’ δεν κοντρολάραμε το παιχνίδι αλλά και ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάση. Στο τέλος φτάσαμε στην εστία του Ολυμπιακού αλλά δεν κερδίσαμε. Μπορείτε να δείτε τις φάσεις της κάθε ομάδας και να τις συγκρίνετε. Ναι, δεν είναι καλό το αποτέλεσμα".

Για το αν έφερε πίεση η ανοικτή προπόνηση: "Οχι… ποια πίεση; Εξαιρετική ατμόσφαιρα είχαμε την Πέμπτη. Σήμερα δείξαμε οτι δεν φοβόμαστε".

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ εκτός έδρας: "Ναι, αλλά σήμερα, απλά δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας. αυτό μας έλειψε. Ας συγκρίνει κάποιος το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και τη φάση με τον Ενγκελς" .

Για την παρουσία του Μακ αντί του Πέλκα, και την μη είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή: "Έπρεπε να έχουμε επιθετικότητα και ταχύτητα στις πλάγιες ζώνες. Δημιουργήσαμε θέματα στον Ολυμπιακό στα άκρα, και θεωρώ πως ο Τζάλμα είναι ικανότατος στο ένας εναντίον ενός, ακόμα και στην κατάστασή του. Ο κάθε παίκτης είναι χρήσιμος και έχει την ποιότητά του".

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ