ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ο Ολυμπιακός απέδρασε, η ΑΕΚ έφυγε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ολα όσα είπε ο προπονητής των "ασπρόμαυρων", Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν την έναρξη της σημερινής (15/3) προπόνησης του ΠΑΟΚ. Οι αναφορές σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέδωσε την ομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, που έριξε "καρφιά" σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και στάθηκε στη πρωτιά στο χορτάρι και στο Κύπελλο:

"Το ξέρω πως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι έχετε δείξει ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Υπάρχουν και άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο, που είναι εξίσου σημαντικό. Το κίνητρο είναι εκεί.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο. Μπορεί στα χαρτιά να είναι κάποιοι άλλοι πρώτοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ