ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Ο Λέοβατς μού είπε πως δέχεται πίεση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε στο περιθώριο τον Μάριν Λέοβατς και αναφέρθηκε στις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στην ενδεκάδα και στην ιδιαίτερη αναμέτρηση με την Ξάνθη λόγω της τριετούς παρουσίας του στην ακριτική πόλη.

Η καθιερωμένη συνέντευξη του Ράζβαν Λουτσέσκου στα κανάλια Novasports πριν από κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος έβγαλε πολλές ειδήσεις, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να μιλά για τους λόγους που αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον Μαρίν Λέοβατς, τις σκέψεις του για τις επικείμενες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και την ιδιαιτερότητα που έχει για εκείνον η αναμέτρηση με την Ξάνθη, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τις δυο αναμετρήσεις με Πανιώνιο και Αιγινιακό: "Υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν κερδίσαμε τον Πανιώνιο παρά το ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Στο ματς με τον Αιγινιακό, είχαμε καλή νοοτροπία παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε όλα όσα τους ζήτησα".

Για τις αποφάσεις του σχετικά με ποδοσφαιριστές που τελευταία δεν αγωνίζονται, όπως ο Λέοβατς: "Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Για τη θέση του αριστερού μπακ, κάναμε αυτή την επιλογή να παίξει εκεί ο Βιεϊρίνια γιατί δεν είχαμε άλλη λύση. Ο Λέοβατς μετά το ματς με την ΑΕΚ, ήταν στην Εθνική και ήρθε τραυματίας. Μετά το ματς με τον Ατρόμητο, συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι δέχεται μια πίεση που δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή για αυτό και αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Θα μείνει εκτός λοιπόν και δεν χρειάζεται περαιτέρω κουβέντα σε αυτό το κομμάτι".

Για την απουσία του Πρίγιοβιτς από την 11άδα στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα: "Γιατί Θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη αυτό; Υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που είναι στο ρόστερ. Για τον Πρίγιοβιτς είναι πολύτιμος παίκτης, είναι ο σκόρερ μας. Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο ταξίδι στην Κίνα και στη Νότια Κορέα με την Σερβία και την Παρασκευή πριν το ματς με τον Ατρόμητο το συζήτησα μαζί του και έτσι είχα αποφασίσει να παίξει ο Κουλούρης βασικός. Σε εκείνο το ματς έπαιξε καλά και θέλησα να τον βάλω και στο ματς με τον Πανιώνιο γιατί αυτό είναι δίκαιο. Ο Κουλούρης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι διεθνής με την Ελπίδων, δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον Λημνιό. Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση, θα κάνει εξετάσεις και θα μείνει εκτός για το ματς με την Ξάνθη".

Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα: "Δεν ζούμε ένα δράμα στον ΠΑΟΚ. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στην έδρα μας και στα εκτός έδρας ματς πρέπει επιτέλους να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο. Δεν κερδίζουμε εκτός έδρας όχι γιατί δεν παίζουμε καλά αλλά γιατί δεν κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ για να τελειώνουμε τα ματς. Πρέπει να ενωθούμε περισσότερο, να φτιάξουμε την νοοτροπία που θέλουμε και να ανεβούμε ψυχολογικά".

Για τη διαχείριση του Σαμπράνο μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: "Είμαι προπονητής που θέλει να προστατεύσει τους παίκτες του αλλά πρέπει να πάρω αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος απέναντι στον ιδιοκτήτη στον κόσμο αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι απέναντι μου. Και τελειώνει εδώ η απάντηση μου".

Για το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου: "Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ματς αύριο και αυτό σκέφτομαι μόνο".

Για την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης με την Ξάνθη: "Είναι ομάδα που έχω στην καρδιά μου, ομάδα που έχω ζήσει μαζί της ωραίες στιγμές. Αλλά θέλω πολύ να την κερδίσω εκεί μέσα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι οργανωμένη ομάδα, έχει χτίσει χαρακτήρα και έχει καλή συμπεριφορά με ή χωρίς τη μπάλα. Εχουν καλό προπονητή και καλή ποιότητα παικτών".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ