ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Μόνος στεναχωρημένος ο Πασχαλάκης"

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι αναφορές του Ραζβάν Λουτσέσκου στον... εκτός έδρας Πρίγιοβιτς και στην αντιμετώπιση του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έδειξε διάθεση να δει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, και εξήγησε τους λόγους.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την άνετη επικράτηση της ομάδας του:

Για τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και πιθανόν η διαφορά τερμάτων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Δημιουργήσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Δώσαμε την δυνατότητα στον Αζεβέδο να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στα άκρα. Το πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι πως αξίζαμε τη νίκη. Ο μόνος στεναχωρημένος μπορεί να είναι ο Πασχαλάκης, που δέχθηκε γκολ, αλλά ξέρω οτι θα συνεχίσει από το σημείο που ξεκίνησε».

Για την αξιοποίηση του Πρίγιοβιτς εκτός έδρας:
«Ο Πρίγιοβιτς, πέραν των γκολ που πέτυχε, έκανε πολλή δουλειά. Τρέχει, πιέζει, βοηθά στην οργάνωση που έχουμε και απαιτείται όταν δεν έχουμε τη μπάλα. Είναι ένα κομμάτι του συνόλου, με τον κάθε ποδοσφαιριστή να θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ:
«Δε θέλω να δω το παιχνίδι… Θέλω να αδειάσει το κεφάλι μου και να ετοιμαστώ για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε τη δική μας δουλειά. Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους άλλους, ίσως να χάσουμε κάτι».

Για τους Μαουρίσιο και Σάχοβ που συνέθεσαν δίδυμο στη μεσαία γραμμή:
«Ο Μαουρίσιο μας δίνει ηρεμία, κατευθύνοντας τη μπάλα εκεί που θέλουμε. Ο Σάχοβ δείχνει συνεχή βελτίωση. Στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναιτωλικό έπαιξε καλά. Πρέπει να διαχειριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Στα Γιάννενα δεν είναι ποτέ το παιχνίδι εύκολο. Είχαμε ανάγκη να κάνουμε καλό παιχνίδι και στο κέντρο, και έπαιξαν καλά».

Για τον Πέλκα:
«Έπρεπε να παίξει. Το ήθελε πολύ. Έχει ωριμότητα, έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης. Έχει κίνητρο και πρέπει να το κρατήσει για να τον οδηγεί».

Για την συνεχή παρουσία του Μάτος:
«Ο Μάτος είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει ισορροπίες όταν το ματς είναι ρευστό. Τον χρειαζόμασταν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν ο ενθουσιασμός που φέρνει η παρουσία στη κορυφή μπορεί να δημιουργήσει έξτρα πίεση:
«Κανείς δε σκέφτεσαι κάτι κακό. Προετοιμάζεσαι για την επόμενη μάχη. Και είναι σημαντικό να νιώθεις τη θέληση, τη δίψα των φίλαθλων, μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό μας δίνει μεγάλη ενέργεια».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ