ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Κάναμε τεράστια... νίκη την Κυριακή"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ως μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όσα είπε ο Ρουμάνος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη νίκη (3-1) επί του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου, συνδυάζοντάς την με όσα συνέβησαν πριν από τρεις ημέρε, αφήνοντας νέες αιχμές για τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου μετά τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη:

Για την διαφαινόμενη πρόκριση στον τελικό:

«Κάναμε ένα τεράστιο βήμα στο πρώτο παιχνίδι αλλά έχουμε ένα ακόμα. Στο ποδόσφαιρο οφείλεις να σέβεσαι τις καταστάσεις διότι τα πάντα μπορούν να συμβούν αν δεν το κάνουν».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ:

«Χαίρομαι που συνεχίζουμε το σερί των νικών, χαίρομαι που αντιδράσαμε με αυτό το τρόπο, αλλά πλέον αύριο είναι μια άλλη μέρα και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».

Για την διαχείριση των ημερών που κύλισαν μετά την περασμένη Κυριακή:

«Δε θέλω να μείνω στην Κυριακή. Κατέθεσα την άποψή μου. Κοιτάζουμε το επόμενο βήμα. Επρεπε να δείξουμε την τέλεια αντίδραση και να δείξουμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν, πως σεβόμαστε τον εαυτό μας. Ηταν δύσκολο να προετοιμαστούμε, αλλά είχαμε καλή συγκέντρωση. Οι νίκες μας έρχονται στο γήπεδο».

Για το αν ετοίμασε την ενδεκάδα σαν να είχε γίνει η αναμέτρηση της Κυριακής:

«Αυτές ήταν οι αποφάσεις μου για σήμερα. Ο Μάτος είχε ένα μικρό πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα έκανε προπόνηση σε φουλ ρυθμούς και είναι και πάλι έτοιμος. Ακόμα και οι παίκτες που δεν παίζουν συχνά, δείχνουν χαρακτήρα. Χωρίς την απόδοσή τους τις ημέρες ανάμεσα στα παιχνίδια και χωρίς την ετοιμότητά τους να παίξουν, δε θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ».

Για το τι άλλαξε από τότε που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω πως τα αποτελέσματα έρχονται μόνο με τη δουλειά στη προπόνηση. Από εκεί ξεκινάνε όλα και καταλήγουν σε μια σωστή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο. Είναι θέμα φιλοσοφίας παιχνιδιού. Μερικές φορές μπορεί οι παίκτες να μην έχουν την καλύτερη απόδοση, αλλά ακόμα και τότε πρέπει να έχεις την αγωνιστική φιλοσοφία που έχεις, και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Για το πόσο εύκολο είναι να βγει από το μυαλό των παικτών πως το πρωτάθλημα μπορεί να κριθεί στα δικαστήρια:

«Οι παίκτες ξέρουν ότι έκαναν μια τεράστια νίκη την Κυριακή. Ο αντίπαλος φοβήθηκε να βγει να παίξει και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για μια ομάδα. Ετσι είμαστε πιο δυνατοί και έτσι θα συνεχίσουμε».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ