ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η ομάδα είχε καλή απόδοση"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, προσπάθησε να δει τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν για εκείνον, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να δει το γεμάτο μέρος του ποτηριού από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, αναφέροντας συχνά πως η συνολική εικόνα της ομάδας του ήταν καλή. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση:

“Θα ξεκινήσω από το τέλος, όταν και πήραμε κάτι από το ματς, με το γκολ που πετύχαμε. Στο ξεκίνημα ελέγξαμε την κατάσταση, και το 0-1 στο τέλος του ημιχρόνου, μοιάζει δίκαιο για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε γκολ με το ξεκίνημα, κάτι που μας απογοήτευσε, και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Ακολούθως επανήλθαμε, χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες.

Πιέσαμε, διότι ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό μας έκανε να χάσουμε την οργάνωσή μας και την συγκέντρωσή μας. Από την εξέλιξη μιας δικιά μας στημένης φάσης, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Δε με νοιάζει τι θα πείτε εσείς ή τι λέγετε γενικότερα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι σε τέτοιες καταστάσεις. Στο τέλος του πρωταθλήματος, θα μετρήσουμε κάθε πόντο που πήραμε”.

Για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα:
“Δεν το πρόσεξα, ίσως και να έγινε... Οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι και θέλουν σε κάθε ματς τη νίκη. Όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα, είναι λογικό να μην τους αρέσει. Με όλο το σεβασμό απέναντί τους, η σεζόν είναι μεγάλη και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο της προσπάθειας”.

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, όπως στο πρώτο:
“Σας εξήγησα τι συνέβη. Είχαμε μια λανθασμένη αντίδραση και δεχθήκαμε γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η αντίδραση μετά το 55' ήταν εξαιρετική. Είχαμε μεγάλη ενέργεια. Φτιάχνουμε πράγματα σιγά – σιγά και δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου σήμερα. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, η δουλειά που γίνεται είναι καλή”.

Για το αν οι παίκτες του θεώρησαν πως το παιχνίδι δεν θα είναι δύσκολο:
“Όχι... Το κακό είναι πως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ στη πρώτη φάση στην οποία έχουμε κακή αντίδραση. Πρέπει να βρούμε το δρόμο να κερδίσουμε όπως συμβαίνει στην έδρα μας. Δεν είναι δίκαιο να μιλήσουμε μεμονωμένα για παίκτες όταν συνολικά η ομάδα είχε καλή απόδοση”.

Για τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες σε σημαντικές στιγμές των εκτός έδρας αναμετρήσεων:
“Έτσι είναι.. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε αυτές τις φάσεις, και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε φάσεις, θα έρθουν τα γκολ. Είναι θέμα της ηρεμίας που θα πρέπει να έχουμε, και στις σημαντικές ευκαιρίες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε και σουτ που έφυγαν μακριά από την εστία, που δείχνουν την έλλειψη ηρεμίας. Υπάρχει μια απογοήτευση όταν προηγείσαι και βρίσκεται πάλι στο ίδιο επίπεδο από μια στιγμή στην οποία αδρανείς”.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας και αν θα γίνει προσθήκη σε αυτή τη θέση:
“Ο Βιεϊρίνια είχε καλή απόδοση, ξοδεύει πολλή ενέργεια για να καλύψει όλη τη γραμμή. Είμαι ικανοποιημένος σε όποια θέση και αν τον έχω χρησιμοποιήσει. Είναι νωρίς να πούμε κάτι τώρα, στα τέλη Νοεμβρίου”.

Για την απώλειά βαθμών σε μια έδρα στην οποία Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν τρεις βαθμούς:
“Θα το δούμε στο τέλος Απριλίου... Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που εμείς κερδίσαμε”.

Για τον Ελ Καντουρί και την συνολική του απόδοση:
“Ένας προπονητής βλέπει διαφορετικά τα πράγματα που δίνει ένας παίκτης. Θα ήθελα να είχε σκοράρει στο προηγούμενο παιχνίδι για να κερδίσει σε αυτοπεποίθηση. Έκανε πράγματα στο γήπεδο. Έτρεξε, πίεσε, έβγαλε δυο καλές πάσες που οδήγησαν σε ευκαιρίες”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ