ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μία σύντομη τοποθέτηση (χωρίς να γίνουν ερωτήσεις). Σε αυτήν, εξέφρασε τη δυσφορία του για την εικόνα του "Δικεφάλου" κι εστίασε στην έλλειψη επιθετικότητας. Αναλυτικά, όσα είπε:

"Για μας ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε, δεν μπήκαμε με σωστό τρόπο. Μας έλειψε η επιθετικότητα. Ξέραμε ότι με τον Απόλλωνα θα ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και το κίνητρο θα ήταν στο μέγιστο βαθμό.

Και πάντα σ' αυτές τις καταστάσεις, αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά τα παιχνίδια, ρισκάρεις, οι αντίπαλοι έχουν αυτοπεποίθηση και έχεις πρόβλημα. Κι αυτό συνέβη σε εμάς που είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας.

Έτσι, αντί να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθούσαμε να έχουμε συνεχώς τελικές πάσες με αποτέλεσμα να έρχονται πίσω οι μπάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αρχίσαμε καλά, για δεκαπέντε λεπτά δώσαμε τον έλεγχο στην Καλαμαριά. Οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο είχαν το κίνητρο και βοήθησαν την ομάδα να βρει το πνεύμα, να πολεμήσει και να κερδίσει το παιχνίδι.

Το μοναδικό καλό που κρατάμε είναι η νίκη που μας δίνει την πρόκριση και με τους έξι βαθμούς μπορούμε να διαχειριστούμε το τελευταίο παιχνίδι.Να συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα, γιατί προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να χτίσει από πίσω την ανάπτυξή της. Μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι μία ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ