ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Έχουμε βρει χημεία, σκέφτομαι αν θα επέμβω"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι δεύτερες σκέψεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει τους ενδοιασμούς του για τις προσθήκες του Ιανουαρίου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το σκεπτικό του αναφορικά με τις μεταγραφές, αναφερόμενος τόσο στον Αζεβέδο που άργησε, όσο και στην επόμενη μεταγραφική κίνηση και το γιατί δεν είναι τόσο "ζεστός".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι τον ικανοποιεί περισσότερο από την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Η νίκη. Αυτό ψάχνουμε, αυτό έχει σημασία. Πρέπει όμως να την αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης. Πρέπει να κερδίζεις αυτοπεποίθηση όσο κερδίζεις και να την αφήνεις πίσω σου για τον επόμενο αγώνα".

Για το αν τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα στο πρωτάθλημα: "Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι και είναι για το κύπελλο. Ας ετοιμαστούμε γι’ αυτό και θα δουμε μετά. Δε βλέπω ποτέ πέρα από το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν σκέφτεται ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια: "Πρέπει πάντα να έχουμε στην ενδεκάδα ένα μείγμα φρεσκάδας και εμπειρίας. Θα δούμε το τρόπο με τον οποίο θα το διαχειριστούμε".

Για Ολυμπιακό και ΑΕΚ: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ".

Για την θέση που θα προτιμούσε ενίσχυση αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μόνο έναν ποδοσφαιριστή: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μας. Και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά όλων. Μερικοί πιστεύουν πως οι μεταγραφές είναι πανάκεια. Οταν βρίσκεις χημεία και ισορροπία σε ένα σύνολο, σκέφτεσαι για το αν θα την χαλάσεις, αν θα επέμβεις σε αυτή. Με ενδιαφέρει πολύ η ισορροπία της ομάδας. Κάθε εβδομάδα που περνάει ο ένας μαθαίνει καλύτερα τον άλλον. Πρέπει να δούμε και αν ο παίκτης που θα κοιτάξουμε, αν έχει παίξει το τελευταίο δίμηνο, αν μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δύσκολο να βρει παίκτη όπως τον θέλεις τον Ιανουάριο".

Για το αν ο Αζεβέδο είναι μπακ απ του Βιεϊρίνια στα αριστερά: "Ο Αζεβέδο είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ξέρει από πρωταθλητισμό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μπακ απ κανενός διότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Θέλω όταν θα τον χρησιμοποιήσω, να είναι 100% έτοιμος να δώσει τα πάντα για μας. Αν είχε έρθει πιο νωρίς, θα ήταν όλα διαφορετικά" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ