ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα "like" του Ραζβάν Λουτσέσκου σε κάθε ένα από τα γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία και οι πρώτες σκέψεις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λαμία, την οποία διέσυρε με 4-0 για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το εύρος της νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας καθώς πήγε όπως θέλαμε. Πετύχαμε γκολ νωρίς και πήραμε τον πλήρη έλεγχο χωρίς να απειληθούμε. Συνεχίσαμε να δημιουργούμε φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, με την έναρξή του βρήκε και τρίτο γκολ. Ακολούθησαν, στο φινάλε, χρόνος διαχείρισης της κατάστασης, όταν και βρήκαμε ένα ακόμα γκολ. Είναι θετικό πως πετύχαμε μια νίκη επί ενός αντιπάλου που δυσκόλεψε τις περισσότερες ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις".

Για το γκολ που του άρεσε περισσότερο: " Το πρώτο ήταν σημαντικό διότι ανοίξαμε το σκορ. Το δεύτερο γκολ ήταν σημαντικό διότι ελέγξαμε το παιχνίδι. Το τρίτο γκολ ήταν σημαντικό διότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Το τέταρτο γκολ ήταν σημαντικό διότι κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε με παίκτη παραπάνω".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε εμφάνιση σύμφωνα με τα στάνταρ της ομάδας: "Γινόμαστε καλύτεροι, γινόμαστε γρήγοροι, γινόμαστε εύστοχοι, γινόμαστε ομάδα που έχει σωστές αντιδράσεις σε αρκετούς τομείς. Πριν από δυο μήνες ήμασταν άλλη ομάδα και έχουμε άλλους έξι - επτά μήνες… Την Κυριακή θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, σε όλους τους τομείς, και κυρίως σε τομέα τακτικής. Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο όμως, εμείς πρέπει να μάθουμε να έχουμε σωστή οργάνωση. Να γίνουν βίωμά μας. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα".

Για τον Λέοβατς και την κατάστασή του: "Είναι νωρίς για να ξέρουμε το τι συνέβη με τον Λέοβατς. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε και ε το λέω λόγω του γκολ που πέτυχε σήμερα. Έπαιξε στη θέση του ο Βιεϊρίνια διότι ήθελα να δω τον Λημνιό που προερχόταν από τραυματισμό. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα κάνουμε και το ποιες αποφάσεις θα χρειαστεί να πάρουμε".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Δεν θα είναι ντέρμπι μόνο για μας, αλλά και για τον αντίπαλο… Ένα ματς εντελώς διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός θα οδηγηθεί να παίξει επιθετικά και εμείς θα κληθούμε να ελέγξουμε τις καταστάσεις και να μη κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Η ψυχολογία μας, μετά το σημερινό παιχνίδι, είναι καλή. Νιώθουμε καλά, και αυτό το είχαμε ανάγκη. προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου το να είναι επιθετικοί.

Υπάρχουν στατιστικές που δείχνουν πράγματα αλλά για τους περισσότερους η στατιστική δε "μετράει" διότι όλοι βλέπουν το αποτέλεσμα. Είμαστε ομάδα που πιέζει και κλέβει ψηλά τη μπάλα, αλλά αμέσως όλοι θα πουν για ποιο λόγο δεν τελειώσατε το προηγούμενο παιχνίδι. Σε αυτό, θα πρέπει να μάθουμε να σκοτώνουμε τον αντίπαλο, όπως κάναμε σήμερα. Πρέπει να μας γίνει βίωμα πως στο τέλος του αγώνα, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ακόμα και έτσι, Έχουμε μια καλή θέση στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα και έχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Για τη μεσαία γραμμή και τον παίκτη στη θέση "6": "Είναι θέμα αντιπάλου, καταστάσεων που υπάρχουν μέχρι το παιχνίδι που θα δώσουμε. Κάθε φορά θα πρέπει να διαλέξουμε τον κατάλληλο, και έχουμε επιλογές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ