ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Εμείς βγαίνουμε και παίζουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέτρησε ξανά τους εντός γηπέδου βαθμούς και εξήγησε το τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου χρησιμοποιεί εδώ και ημέρες μια συγκεκριμένη στάση για τα γεγονότα της Τούμπας στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και δεν παρεκκλίνει από αυτές. Τις επανέλαβε και στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και στάθηκε στην «απάντηση» των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ήταν εύκολο να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ανεπηρέαστος:
«Είναι δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Υπάρχει ένα αίσθημα εκνευρισμού και αδικίας, αλλά παίξαμε με κίνητρο να νικήσουμε και αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μας. Έπρεπε να δείξουμε ξανά στο γήπεδο οτι δουλεύουμε. να το δείξουμε με νίκες, να καλό ποδόσφαιρο, διότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Θέλω να δω αν θα μπορούσαν άλλοι παίκτες, που δεν έχασαν ένα ματς λόγω ενός ρολό χαρτιού και έχασαν ένα ματς ενώ το κέρδισαν στο γήπεδο, να αντιδράσουν».

Για το αν είναι «παράσημο» για τον ΠΑΟΚ το 4Χ4 επί του Ατρόμητου:
«Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι να ξεφύγουμε από την πίεση του Ατρόμητου. Βγήκαμε χώρους ανάμεσα στις γραμμές του και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για όσα χρειάστηκε να πει στους παίκτες, στο διάστημα της διακοπής:

«Αυτή είναι η φιλοσοφία ενός γκρουπ που δουλεύει καθημερινά. Όταν έχεις τέτοια φιλοσοφία, είναι πιο εύκολο να δουλεύεις. Βγάλαμε από το μυαλό μας την στρατηγική δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Τούμπα και στήσανε ένα τσίρκο για να μη παίξουν και μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε.

Εμείς βγαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε και παίζοντας μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί να χάσουμε, αλλά θα παίζουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αφήσαμε πίσω καταστάσεις που δεν είναι καλές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα τελευταία λόγια πριν βγουν οι παίκτες στο γήπεδο
«Όσα λέγονται στα αποδυτήρια, μένουν στα αποδυτήρια... Βλέπετε οτι έχουμε παίξει 7 ματς χωρίς κόσμο, δυο μήνες χωρίς τον βοηθό προπονητή, ένα μήνα χωρίς τον τεχνικό διευθυντή και τώρα για τρία χρόνια χωρίς το πρόεδρο, αλλά συνεχίζουμε».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ:
«Στόχος είναι να βγαίνουμε και να παίζουμε, για τους επόμενους τρεις βαθμούς. Έγω ξέρω πως έχουμε 58 βαθμούς στο χορτάρι και ένα ματς λιγότερο, και συνεχίζουμε».

Για τους διεθνείς που ήταν οι μόνοι που είχαν ρυθμό και για τις ευκαιρίες του Ατρόμητου:
«Δεν ανησύχησα από τις ευκαιρίες του Ατρομήτου. Είναι καλή ομάδα. Οι περισσότερες έγιναν στο ξεκίνημα. Μετά, μας απείλησαν μόνο σε δυο στημένες φάσεις. Εμείς είχαμε δυο γκολ από στημένες φάσεις»

Για το αν ο ΠΑΟΚ φέρει ευθύνη για το «τσίρκο» που έγινε, όπως το αναφέρει:
«Ποιο ήταν το λάθος μας; Που ήμασταν στο γήπεδο και θέλαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό; Που παίξαμε με την ΑΕΚ και σκοράραμε; Ποια είναι η «φωτογραφία» της δουλειάς μας, των παικτών μου, της προσπάθειας όλων όσοι ήμασταν στο γήπεδο; Για τις ποινές, δεν μπορώ να τις κρίνω...»

Για το αν θα έπρεπε να τιμωρηθούν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ από όλα όσα έγιναν:

«Δεν είμαι δικαστής ή δικηγόρος...»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ