ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Είχαμε το βαθμό και ψάξαμε σαν τρελοί άλλους δύο"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη στην Τρίπολη μετά την ήττα από τον Αστέρα, αλλά τόνισε πως πιο σημαντικά ήταν τα λάθη της δικής του ομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να παίξει με καθαρό μυαλό μετά την ήττα (2-3) από τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ:

«Ηταν μια καλή μέρα. Παίξαμε κάτω από μεγάλη πίεση και κάναμε λάθη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κάνουμε το παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να βγαίνει στην αντεπίθεση. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. προσπαθήσαμε να βγάλουμε τελικές πάσες αλλά το κάναμε με βιασύνη».

Για το αν το «το πρωτάθλημα εμείς ή κανείς» είναι μεγάλη πίεση:

«Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, παίζονται κανονικά τα παιχνίδια, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζονται. Φανταστείτε να είχαμε παίξει το προηγούμενό μας παιχνίδι. Αν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μια ισοπαλία ή μια ήττα, όλα θα ήταν διαφορετικά αλλά εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα».

Για το αν όταν έγινε το 2-2, «μίλησε» η… θολούρα για να έρθει το 2-3:

«Εμείς φταίμε για την ήττα και κανείς άλλος. Ακόμα και αν οι διαιτητές έκαναν λάθη, που για μένα έκαναν δυο σοβαρά λάθη, δε θέλω να ακούσω κανέναν να τους κατηγορεί διότι εμείς δεν παίξαμε καλά. Στο κανονικό ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε να είχαμε περιθώριο λάθος, που θα μας έδινε διαφορετική προετοιμασία για κάθε παιχνίδι. Είχαμε ένα βαθμό στα χέρια μας και ψάξαμε σαν τρελοί άλλους δυο βαθμούς. Δεν κάναμε αυτό που κάνουμε συνήθως».

Για το αν η επιθετική επίδοση του Αστέρα τον εξέπληξε:

«Οχι, καθόλου. Δεν μας εξέπληξε ο Αστέρας. Αν αναλύσει κανείς τα τρία γκολ του Αστέρα, έγιναν τρία λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν είχαμε υπομονή, αφήσαμε μεγάλους χώρους ανάμεσα στις γραμμές μας».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ