ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δεν σχολιάζω φήμες"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε ονομαστική αναφορά στους Μάρσιο Αζεβέδο και Ροντρίγκο Μολέντο.

Παρά το πρέσινγκ που δέχθηκε, ο Ράζβαν Λουτσέσκου "ντρίμπλαρε" όσο μπορούσε τη συζήτηση για τις μεταγραφές, αποφεύγοντας μάλιστα ακόμα και την αναφορά των επιθέτων των Μάρσιο Αζεβέδο και Ροντρίγκο Μολέντο για τους οποίους ρωτήθηκε.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ NOVA:

Για το διάστημα της διακοπής: "Μπόρεσα να δω τον εγγονό μου τα Χριστούγεννα, κάτι που το ήθελα πολύ και το είχα ανάγκη".

Για το αν μπορεί να επηρεάσει η διακοπή τις ομάδες: "Οι επαγγελματίες ξέρουν το πώς να επιστρέψουν στο γήπεδο και το τι πρέπει να κάνουν. Στις προπονήσεις είδα πως είμαστε στο σωστό δρόμο για την επιστροφή μας".

Για τον βαθμό ετοιμότητας ενόψει Λεβαδειακού: "Το τωρινό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο της σεζόν. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Γνωρίζουμε τον Λεβαδειακό καθώς τον αντιμετωπίσαμε και στο κύπελλο. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας. Έχει εξαιρετική αμυντική νοοτροπία, είναι συμπαγής και χρησιμοποιεί μια ζώνη ποδοσφαιριστών στη ζώνη της μπάλας και εμείς θα πρέπει να μεταφέρουμε το παιχνίδι εκεί που δεν θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές".

Για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στην κατηγορία των κλεψιμάτων: "Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο για την ομάδα που θέλει να κυριαρχήσει, να έχει τη μπάλα στη κατοχή της. Όταν δεν έχεις τη μπάλα, πρέπει να προσπαθείς να τη ξαναπάρεις το συντομότερο δυνατό. Αν αναλύσει κανείς την Μάντσεστερ Σίτι που προελαύνει στην Αγγλία, θα δει κανείς πως για να κυριαρχήσεις θα πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις όταν δεν έχεις τη μπάλα προκειμένου να την ξαναπάρεις. Και για να το κάνεις αυτό δεν είναι θέμα επιθετικού και αμυντικού. Είναι θέμα νοοτροπίας των παικτών σε τακτικό επίπεδο".

Για τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο και το ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέντο: "Συνήθως, ως προπονητής, καλούμαι να αναλύσω τα δεδομένα και μέσω αυτών φτάσαμε στο συμπέρασμα πως χρειαζόμαστε ακραίο αμυντικό. Δεν έχουμε κάποιον που να αγωνίζεται συγκεκριμένα σε αυτή τη θέση. Έχουμε χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια αλλά και τον Κρέσπο, αλλά τον καθένα από αυτούς τους θέλουμε να παίζουν στις θέσεις που μπορούν να προσφέρουν καλύτερα.

Αν προκόψει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις, θα το συζητήσουμε, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω ή να συζητάω για φήμες. Για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στον ΠΑΟΚ, δεν κάνω σχόλιο. Για οποιονδήποτε άλλον, δε θέλω να πω κάτι από τη στιγμή που δεν είναι εδώ. Απέφυγα να πω ονόματα διότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στο ποδόσφαιρο. Γενικά όμως, κανείς ποδοσφαιριστής δε πρόκειται να έρθει εδώ σήμερα και να παίξει την επόμενη μέρα. Πρώτον για τη δική του προστασία, και δεύτερον διότι δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η είσοδος κάθε νέου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους".

Για τις παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν: "Το τελευταίο διάστημα κάνουμε προπονήσεις με 20 ποδοσφαιριστές, χωρίς τους τερματοφύλακες. Αυτό θα είναι το ιδανικό. Όποιος παίκτης είναι εδώ, δουλεύει σωστά και θέλει να βοηθήσει, θα πάρει ευκαιρία. Αν κάποιος θέλει να φύγει για διάφορους λόγους, θα το συζητήσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ