ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζει η ΑΕΚ"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο τις αναφορές του για τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφεραν τη νίκη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφέρθηκε τόσο στην «φιέστα τίτλου» της ΑΕΚ όσο και στον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κλίμα που επικρατεί λόγω των πανηγυρισμών της ΑΕΚ:
«Πανηγυρίζουν τι; Οτι έκλεψαν; Εχουμε 64 βαθμούς στο γήπεδο και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Ολυμπιακό. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουν. Γνωρίζουν την τελική απόφαση της επιτροπής εφέσεων; Πως πανηγυρίζουν ενώ έχουν κλέψει; Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει 64 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο να πούμε. Και υπάρχει και κάτι άλλο. Εχουμε καταφέρει να κερδίσουμε και τα δέκα παιχνίδια που παίξαμε χωρίς κόσμο.

Σε άλλα μας μας δίνουν ώθηση και πιέζουν τον αντίπαλο. Μπορεί μερικές φορές να είναι για μας η πίεση. Η ουσία είναι πως εμείς έχουμε κερδίσει δέκα ματς χωρίς κόσμο. Και να σας θυμίσω ξανά πως υπάρχουν δυο άδικες αποφάσεις. Στο γήπεδο έχουμε κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς, μέχρι τώρα. Εχουμε άλλα δυο ματς».

Για την δεύτερη θέση που φαίνεται να «κλειδώνει» για τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό που σκέφτομαι καθημερινά είναι οτι έχουμε 64 βαθμούς. Υπάρχουν άλλοι έξι βαθμοί που θα πρέπει να διεκδικήσουμε».

Για το χρόνο που έγιναν οι αλλαγές:
«Μπορεί να άργησαν, μπορεί να έγιναν στο τέλειο σημείο, δε ξέρω… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αξίζαμε να σκοράρουμε και το καταφέραμε. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε νωρίς γκολ από ένα λάθος και μέχρι να σκοράρουμε χάσαμε πολλές ευκαιρίες οι οποίες μας έφεραν άγχος. Είμαι χαρούμενος διότι αποδείξαμε πως είμαστε ένα δεμένο σύνολο από το οποίο όποιος μπει να παίξει, δίνει τα πάντα».

Για τον τελικό του κυπέλλου και τον ορισμό του ΟΑΚΑ ως έδρα της αναμέτρησης:
«Το πρωτάθλημα κλάπηκε αν μείνουν τα δεδομένα ως έχουν, κλάπηκε η δουλειά που κάναμε από παίκτες που δουλεύουν, παίζουν, παλεύουν, και κάποιοι έχουν πάρει βαθμούς είτε χωρίς να έχουν κερδίσει παιχνίδια είτε χωρίς να έχουν παίξει παιχνίδια… Εδώ ακόμα μας λένε για το αν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, κάποιοι ακόμα το αμφισβητούν. Ήταν γκολ που μέτρησε. Ο διαιτητής το μέτρησε, για τέσσερα λεπτά…. Για τον τελικό, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να παίξουμε στην έδρα της ΑΕΚ. Θα πάμε να παλέψουμε. Άκουσα πως είναι το γήπεδο που προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα παίξουμε εκεί και ελπίζουμε του χρόνου ο τελικός να γίνει στη Τούμπα».

Μετά από νέα ερώτηση για την έδρα του τελικού:
«Μην με προκαλείτε, έχω τη δική μου στρατηγική προετοιμασίας για την αναμέτρηση».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Μετά από καιρό, υπήρχαν στοιχεία του παιχνιδιού μας που δεν ήταν σωστά. Κάναμε λάθη, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με γεμίσματα από την άμυνα. Είναι κάτι που δεν θέλω, έχουμε άλλο τρόπο ανάπτυξης. Δεχθήκαμε πίεση και με τον Πανιώνιο και με τον Ατρόμητο και βρήκαμε το τρόπο να αντιδράσουμε, όπως έγινε και τώρα. Στη συνέχεια πιέσαμε σωστά, κυκλοφορήσαμε σωστά και κάναμε φάσεις, φτάνοντας στα γκολ. Σήμερα ένιωσα την απουσία του κόσμου, διότι όταν πιέζαμε, θα «πιέζανε» και εκείνοι, θα έπαιζαν τον ρόλο τους από την κερκίδα».

Για τον Μπίσεσβαρ:
«Ας πούμε οτι το αποτέλεσμα είναι 0-1 και ο Μπίσεσβαρ είναι βασικός από την αρχή. Και χρειαζόμαστε έναν παίκτη να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτόν, λοιπόν, τον είχαμε στον πάγκο και έκανε ό,τι έκανε. Οταν ο αντίπαλος είναι κουρασμένος, ο Μπίσεσβαρ, με την ποιότητά του μπορεί να δώσει πράγματα. Θα πρέπει να σταθούμε και στον Σάχοφ και τον Κουλούρη. Και οι τρεις παίκτες που μπήκαν, βοήθησαν. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν».

Για το αν η Ξάνθη μπορεί να βγει στην Ευρώπη:
«Είναι μια ομάδα που θα παλέψει για αυτό το στόχο. Έχει καλή νοοτροπία. Στα τελευταία 14 παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικοί έχοντας πολλές νίκες και ήττες μόνο από τους τέσσερις πρώτους».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ