ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Αυτό το φιλικό μας... ξύπνησε ενόψει Βασιλείας"

Λουτσέσκου: "Αυτό το φιλικό μας... ξύπνησε ενόψει Βασιλείας"
ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι το φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ "ξύπνησε" την ομάδα του ενόψει του επίσημου αγώνα με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League. Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Μετά το νικηφόρο (2-1) φιλικό απέναντι στην Ντε Γκράαφσαπ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε: "Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό. Πολύ καλό. Μου άρεσε γιατί υπήρχε πάθος, νεύρα, ήταν δυνατό στις μονομαχίες και μου άρεσε που τελειώσαμε με ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί μας ξύπνησε για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας (με τη Βασιλεία).

Επίσης ήταν δύσκολες οι συνθήκες λόγω του καιρού και της κούρασης και αυτό βέβαια μας οδηγήσε σε κάποια λάθη. Χάσαμε δυο φορές τη μπάλα με τη μια, δεχτήκαμε το γκολ και από την άλλη το πέναλτι. Μετά τις μέρες που θα έχουμε ρεπό θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε φρεσκάδα".

Για τον Βαρέλα και τον τραυματισμό του:

"Δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά αλλά ελπίζουμε πως τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα είναι έτοιμος".

Για τα δυο τελευταία φιλικά και τις δυο ενδεκάδες:

"Ξέρετε πολύ καλά, δεν έπρεπε να με ρωτήσετε. Είπα χθες πως οι... βασικοί θα παίξουν σήμερα, αλλά είναι πιθανόν ένας-δυο από τους παίκτες που έπαιξαν χθες, να μπουν σε αυτό το γκρουπ".

Για την αγάπη του κόσμου:

"Πάντα υπάρχει ευθύνη στις πλάτες ενός προπονητή. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο αλλά είναι το βάρος της δουλειάς μας. Είμαστε μπροστά σε μια νέα σεζόν. Ξεκινούν τα ματς για το Champions League, νομίζω ότι είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά. Από τη μεριά μου περιμένω να παίξουμε τα παιχνίδια με τη Βασιλεία γιατί όταν προετοιμάζεσαι τόσο καλά περιμένεις να βγάλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ