ΠΑΟΚ

Λουντογκόρετς για Μπερμπάτοφ

Λουντογκόρετς για Μπερμπάτοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H σίγουρη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς, θέλει τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο ιδιοκτήτης της ήδη έχει κάνει πρόταση, μέσω του ατζέντη του.

Στη γειτονική Βουλγαρια θεωρούν δεδομένο ότι ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ δεν θα μείνει στον ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη κάνουν λόγο για προσέγγισή του από την μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας, Λουντογκόρετς.

Όπως γράφει, μάλιστα, η ιστοσελίδα gol.bg, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Σιρίλ Ντομουσίεφ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Βούλγαρο άσο μέσω του ατζέντη του Εμίλ Ντάντσεφ.Από το περιβάλλον του Μπερμπάτοφ τονίζεται ότι δεν σκέφτεται να κρεμάσει το καλοκαίρι τα παπούτσια του.

Σημειώνεται μάλιστα ότι δεν είναι το χρήμα αυτό που τον δελεάζει στην περίπτωση της Λουντογκόρετς (του προσφέρει 1,2 εκ. ευρώ ετησίως), αλλά η προοπτική να παίξει στο Champions League. Σύμφωνα με το σκεπτικό των ανθρώπων του συλλόγου, η παρουσία του "Μίτκο" θα ανεβάσει συνολικά το πρεστίζ του συλλόγου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Photo credit: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ