ΠΑΟΚ

Λουκέτο στην θύρα 4 έως 1 Νοεμβρίου

Λουκέτο στην θύρα 4 έως 1 Νοεμβρίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση τιμωρίας του ΠΑΟΚ από τον Σταύρο Κοντονή για τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την απόφαση τιμωρίας που έλαβε ο Σταύρος Κοντονής λόγω των επεισοδίων στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.Σύμφωνα με αυτό που αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 70.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή μέχρι την 1η Νοέμβρη για τα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ήδη, υπάρχει πρόβλεψη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι κάτοχοι διαρκείας στη θύρα 4 να πάνε σε άλλη κερκίδα.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια για τα οποία θα είναι κλειστή η Θύρα 4 θα είναι περίπου 6 με 7 ματς καθώς ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μείνει κλειστή η Θύρα 4 και σε κάποια από τα ντέρμπι της επόμενης σεζόν λόγω της σχετικής απόφασης. Μια απόφαση που οριστικοποιήθηκε τέσσερις μήνες μετά α επεισόδια που είχαν συμβεί στις 18 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί πέρυσι στον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13 με τους πράσινους να προσφεύγουν αλλά την απόφαση να μην αλλάζει μέχρι την λήξη της ποινής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ