ΠΑΟΚ

Λουίζ Κάρλος διετίας για ΠΑΟΚ

Λουίζ Κάρλος διετίας για ΠΑΟΚ

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος της Μπράγκα, Λουίζ Κάρλος, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λούμπος Μίχελ που ήδη έχει αρχίσει επαφές για να τον κλείσει ενόψει καλοκαιριού.

Είχε και συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο η παρακολούθηση του αγώνα της Μπράγκα με την Σαχτάρ από τον Λούμπος Μίχελ. Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο της πορτογαλικής ομάδας, Λουίζ Κάρλος που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος που παίζει στον άξονα αρέσει στον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ήδη φρόντισε να κάνει μία διερευνητική κρούση για συνεργασία από το καλοκαίρι και για δύο χρόνια.

Ο Κάρλος κάνει εξαιρετική σεζόν (έχει ήδη 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο από το ρεπορτάζ της πορτογαλικής ομάδας προκύπτει ότι δεν υπάρχει συζήτηση μεταξύ της διοίκησης της Μπράγκα και της πλευράς του παίκτη για ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει στα τέλη Ιούνη.

Λουίζ Κάρλος διετίας για ΠΑΟΚ

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπράγκα είχε αρνηθεί να δώσει τον Κάρλος με 500.000 ευρώ στην Άλ Χιλάλ από τη Σουηδική Αραβία, ενώ το Γενάρη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί έχει φέρει τον Μπαρμπόσα και τον Σιμόες στην ΑΕΚ.

Παίζει στον άξονα

Όσον αφορά στο αγωνιστικό προφίλ του Λουίζ Κάρλος, πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει κυρίως στις θέσεις 6 και 8, ενώ έχει αγωνιστεί και ως επιτελικός. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα.

Ο Λουίζ Κάρλος (γεννημένος στις 5 Ιουλίου 1985 στο Ρίο ντε Τζανέιρο) έχει ύψος 1.75μ. (είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1985 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ύψος 1.75μ., άρχισε να παιζει ποδόσφαιρο στη Σάο Κριστοβάο και πέρασε από την Ιπατίνγκα πριν πάει στην Πορτογαλία.

Πρώτη του ομάδα στην χώρα της Ιβηρικής ήταν η Φρεαμούντε στην οποία για δύο σεζόν είχε απο 27 συμμετοχές. Το 2011-2012 πήγε στην Πάσος Φερέιρα και είχε 31 συμμετοχές τη μία σεζόν και 36 την άλλη. Το καλοκαίρι του 2013 εντάχθηκε στη Μπράγκα και έκανε 40 συμμετοχές στην πρώτη σεζόν. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 ματς και φέτος έχει ήδη φτάσει τα 40 ματς και συνολικά τα 3193 λεπτά συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 24 ματς Πρωταθλήματος, 5 Κυπέλλου, 2 Λιγκ Καπ και 9 του Europa League. Στην καριέρα του σε επίπεδο ανδρών μετρά 226 αγώνες και 7 γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ