ΠΑΟΚ

Λούκας: "Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ"

Λούκας: "Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ"

Ο Λούκας Πέρεθ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Γαλικίας, παραδέχθηκε πως εάν επέστρεφε ποτέ στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο για τον ΠΑΟΚ.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Κορούνια. Κι από τον ΠΑΟΚ στην Ντεπορτίβο. Ο Ισπανός μέσος, Λούκας Πέρεθ, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά δεν ξεχνά το "Δικέφαλο".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "La Voz de Galicia" υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι του υποσχέθηκε ότι εάν γυρίσει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για τον ΠΑΟΚ.

"Μετά το τελευταίο ματς, που σωθήκαμε, η διοίκηση και ο προπονητής της Ντεπορτίβο μου είπαν ότι με εμπιστευόταν και ότι θα έκαναν τη μεγαλύτερη προσπάθεια να με κρατήσουν. Κι έτσι έκαναν, και γι' αυτό τους είμαι ευγνώμων.

Και στον ΠΑΟΚ, επίσης, ο οποίος ποτέ δεν έβαλε προβλήματα. Ο πρόεδρος Σαββίδης είναι πολύ σημαντικός, στη ζωή μου. Αυτός, που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω. Του είπα: "Εάν το μέλλον μου περνά από την επιστροφή μου στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα γυρνούσα.

Μέχρι το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, όλοι στην Τούμπα μου ζητούσαν να παραμείνω. Σέβομαι τον κόσμο, και καταλαβαίνω το πάθος του, είμαι και φίλαθλος του ποδοσφαίρου", είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας Πέρεθ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ