ΠΑΟΚ

Λούκας: "Σας βοήθησα, δώστε με"

Λούκας: "Σας βοήθησα, δώστε με"
Λούκας INTIME SPORTS

Ανένδοτος ο Λούκας Πέρεθ στις ύστατες απόπειρες του ΠΑΟΚ να του αλλάξει μυαλά και να τον κρατήσει στην Τούμπα. Πάει για ποσοστό μεταπώλησης 50% στη συμφωνία με Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Για Νομπόα αποφασίζει ο Ιβάν.

Ο Λούκας Πέρεθ επιθυμεί διακαώς να πάει πίσω στη Λα Κορούνια και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίοι έκαναν μία τελευταία απόπειρα να τον πείσουν ότι θέλουν ο νέος ΠΑΟΚ να χτιστεί πάνω του, βάζοντας στη συζήτηση και τις σκέψεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός μέσος, όμως, είναι ανυποχώρητος. "Σας βοήθησα στα ματς με τη Λοκομοτίβα, δώστε τώρα στη Λα Κορούνια", τους είπε μεταξύ άλλων. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μιλήσει μαζί του, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Λούκας δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στο Ριαθόρ και γι' αυτό οι επαφές με τους Ισπανούς συνεχίζονται.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η τελική συμφωνία πώλησης είναι κοντά στο να κλείσει με ένα ποσό λίγο πάνω από 1,5 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50%.

Για Νομπόα αποφασίζει ο Ιβάν

Ο Κριστιάν Νομπόα βρίσκεται σε άδεια περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης που έχει στα χέρια του τις (δύο-τρεις) προτάσεις που υπάρχουν για τον Εκουαδόριο.

Η μία είναι από τη Ροστόφ, ενώ ενδιαφέρον (χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει και πρόταση) υπάρχει και από τις Μπεσίκτας και Μάλαγα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ