ΠΑΟΚ

Λούκας: "Δεν ξέρω τι θα γίνει..."

Λούκας: "Δεν ξέρω τι θα γίνει..."
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Πέρεθ μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα είχε συμπεριφορά ποδοσφαιριστή που έδειχνε πως θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Λούκας Πέρεθ έδειξε την αγωνιστική του ποιότητα -και- στο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα και το μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι στο τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεσή του. Ο Ισπανός φεύγοντας από το γήπεδο χαιρετούσε κόσμο, τόσο φίλους του όσο και ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μοίραζε φανέλες και αυτόγραφα και όταν τον πλησίασαν δημοσιογράφοι για να τον ρωτήσουν για το μέλλον του, αρκέστηκε να πει: " Δεν ξέρω τι θα γίνει...". Γενικώς, όμως, η συμπεριφορά του έδειχνε έναν παίκτη που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα. Προφανώς αυτή η απάντησή του να δόθηκε με δεδομένο πως περιμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώσει επισήμως για το ζήτημά του.

Παράλληλα, τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του, με τη Mundo Deportivo να γράφει πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για συμβόλαιο μέχρι το 2019. Βέβαια, επισημαίνεται πως απομένει η συμφωνία της ομάδας με τον ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί το ζήτημα, καθώς ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς. Πάντως εφόσον δοθεί η τελική έγκριση από πλευράς Δικεφάλου θα μετακομίσει οριστικά ο Λούκας στη Λα Κορούνια, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Γαλικίας, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ