ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Χαίρομαι που οι Έλληνες γελάνε στην κρίση"

Λόρενς: "Χαίρομαι που οι Έλληνες γελάνε στην κρίση"
INTIME SPORTS

Ο Λϊαμ Λόρενες και η πρώτη γεύση του από ΠΑΟΚ, Τούμπα και Ελλάδα. Διαβάστε τι δηλώνει σε συνέντευξή του

Αρκετά είναι τα πράγματα που έχουν κάνει θετική εντύπωση στον Λίαμ Λόρενς στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, όπως προκύπτει μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο "Metrosport". Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες μέρες στη Θεσσαλονίκη: "Μου άρεσε πολύ η πόλη από την πρώτη μέρα που ήρθα. Ξέρετε ότι στην Αγγλία είναι δύσκολο να βλέπουμε καθημερινά ήλιο και θάλασσα. Στην αρχή είχα λίγο πρόβλημα από την πολύ ζέστη όμως το έχω συνηθίσει. Με έχουν βοηθήσει πολύ και από την ομάδα, ενώ και ο κόσμος εδώ στην πόλη είναι πολύ ζεστός μαζί μου. Πραγματικά είναι καλύτερα απ' ό,τι τα φανταζόμουν"

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: "Μπορώ πλέον να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, διότι ακούγαμε μόνο από τις ειδήσεις κάποια νέα. Ξέρω και από την πατρίδα μου, πόσο δύσκολες είναι οι μέρες, όμως οτην Ελλάδα ένιωσα έκπληξη, βλέποντας τον κόσμο να πίνει καφέ, να γελάει και να μην τον παίρνει από κάτω όλο αυτό το πρόβλημα. Συνομιλώντας με τους Έλληνες καταλαβαίνω πόσο μεγάλα είναι τα προβλήματα, όμως αυτό που χαίρομαι σε αυτούς είναι πως χαμογελάνε συνέχεια".

Για τις εντυπώσεις της οικογένειάς του από τη Θεσσαλονίκη: "Ήρθε η γυναίκα μου με το ένα παιδί (σ.σ. έχεις δύο αγοράκια) στις πρώτες μου ημέρες εδώ και θα τους περιμένω πάλι. Φάνηκε πάντως πως τους άρεσε πολύ η πόλη".

Για τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ: "Μας πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός, γιατί πιστεύω ότι δεν αποκλειστήκαμε από μία καλύτερη ομάδα από εμάς. θεωρώ ότι δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε στη Βιέννη, όμως ήμασταν και λίγο άτυχοι στα δύο παιχνίδια. Οφείλουμε όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Για τη δική του ετοιμότητα: "Αισθάνομαι αρκετά καλά όμως είναι βέβαιο ότι με τα παιχνίδια και με τις προπονήσεις θα ανεβάζω κι εγώ ρυθμούς".

Για την άποψή του για την ομάδα του ΠΑΟΚ: "Είναι αλήθεια ότι είδα πολλά νέα παιδιά τις πρώτες ημέρες, Τα οποία πάντως έχουν ποιότητα, αλλά χρειάζονται και χρόνο. Φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει και πολύ καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι ένα μείγμα και από αυτό νομίζω ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό".

Για την πρώτη γεύση από την Τούμπα: "Είχα δει κάποια βίντεο και ρωτούσα και κάποιους γνωστούς για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και άλλα ελληνικά γήπεδα. Εδώ έχω καταλάβει καλά ότι δεν είναι Πρέμιερ Λιγκ. Ο κόσμος είναι παθιασμένος με την ομάδα και σε εμένα προσωπικά αρέσει πολύ αυτό. Ξέρω ότι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ τους Ιρλανδούς, γιατί έχουν αυτή την τρέλα με την Εθνική και με τις ομάδες τους. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, έγιναν κάποια πράγματα άσχημα, όμως γενικά αν δεν ζήσεις αυτή την ατμόσφαιρα, δεν μπορείς να το καταλάβεις"

Για το τι μπορεί να προσφέρει: "Το θέμα είναι να κερδίζουμε. Μου αρέσει εξίσου να πασάρω σωστά, Θα έρθουν και τα γκολ".

Για τους διαιτητές: "Ξέρω ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ συχνά είχε προβλήματα με τους διαιτητές. Μου είπαν κάποια πράγματα και είδα ορισμένα βίντεο. Εύχομαι φέτος να μην έχουμε τέτοια προβλήματα".

Ο Λίαμ Λόρενς γνωρίζει ο Γιώργος Δώνης αγωνίστηκε στην Μπλάκμπερν και ο Γιώργος Γεωργιάδης έπαιξε στη Νιούκαστλ. "Είναι σημαντικό για μένα που δύο άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, είχαν περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ" τονίζει, ενώ μίλησε για λίγο και για τον Ρόι Κιν τον οποίο είχε προπονητή στη Σάντερλαντ. Παρότι τον εκτιμά σαν ποδοσφαιριστή, δεν είπε πολλά και μάλλον έχει τους λόγους του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ