ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Έπρεπε να κερδίσουμε"

Λόρενς: "Έπρεπε να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Λόρενς και Κατσικάς αναφέρθηκαν στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ. Διαβάστε τι ανέφεραν

" Χρειαζόμασταν το παχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε. Πετύχαμε τρία γκολ, πήραμε τρεις βαθμούς. Αυτό χρειαζόμασταν και αυτό έχει σημασία", είπε αρχικά ο Λίαμ Λόρενς και πρόσθεσε για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ:

" Δεν ξέρω, δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά την ισοφάριση ανεβήκαμε και είχαμε καλή απόδοση. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε με δυνατό τρόπο να βελτιωθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν για τη νίκη και τώρα όλο πρέπει να παρουσιαζόμαστε και πιο δυνατοί".

Κατσικάς: "Πήρα αυτοπεποίθηση"

" Ήταν πολύ σημαντική νίκη, αυτό το γεγονός μας αναπτέρωσε το ηθικό, πιστεύω να κάνουμε το ίδιο και στην έδρα της ΑΕΚ", δήλωσε με την σειρά του ο Γιώργος Κατσικάς και συνέχισε λέγοντας για την κοιλιά του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: " Μπορεί να είναι πολλοί λόγοι, ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Σε όλους μπορεί να τύχει ένα κακό σερί, πιστεύω να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για την εξέλιξη του ματς με τον ΟΦΗ επεσήμανε: " Το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γκολ στις αρχές μας έκανε να αντιδράσουμε, κάτι που κάναμε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε το προβάδισμα πριν πάμε στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής μας τσίτωσε στο ημίχρονο για να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Όλοι γνωρίζουμε που παίζουμε, η πίεση είναι μεγάλη, το κατανοούμε και θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια".

Για την προσωπική του παρουσία και το τέρμα που σημείωσε τόνισε: " Μου έδωσε αυτοπεποίθηση το γκολ, το χρειαζόμουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ