ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Θα πρέπει να είσαι ψυχικά πολύ δυνατός"

Λόρενς: "Θα πρέπει να είσαι ψυχικά πολύ δυνατός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λίαμ Λόρενς μίλησε στο "Sky Sports" για τις έντονες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ που ο ίδιος απόλαυσε. Στην Αθήνα η ομάδα του "Δικεφάλου", έχει γενέθλια ο Κοροβέσης.

Ο Λιαμ Λόρενς είχε έρθει στον ΠΑΟΚ το 2012 και έζησε καταστάσεις έντονες που δεν μπορεί να ξεχάσει. Γι' αυτές μίλησε σε συνέντευξή του στο "Sky Sports". "Ήξερα ότι θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά υπήρχε τόσο πολύ πάθος, ήταν κάτι πολύ έντονο"τόνισε αρχικά μιλώντας για το πέρασμά του από την Ελλάδα και θυμήθηκε ένα περιστατικό που η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη και η Αστυνομία ζήτησε να πάει μέσα από τα βουνά για να αποφύγει ενέδρα οπαδών:

"Θα πρέπει να είσαι ψυχικά και ψυχολογικά πολύ δυνατός για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που συμβαίνουν εκεί, αλλά εγώ το απόλαυσα. Αν δεν καταφέρνεις να πάρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς που αλλάζουν τη στάση τους".

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός των Μπρίστολ Ρόβερς εξήγησε και πώς είχε πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα: "Θα έπρεπε να εγκαταλείψω την Πόρτσμουθ γιατί υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα. Ο ατζέντης μου, μού τηλεφώνησε και με ενημέρωσε για την πρόταση από την Ελλάδα. Ήταν ένα από τα κορυφαία κλαμπ, οπότε μίλησα μαζί τους, πήρα μία αίσθηση του τόπου και αυτό ήταν. Ο τρόπος ζωής εκεί ήταν πολύ καλός".

Στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό
Με πτήση τσάρτερ πέταξε το πρωί για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αποψινό (21.15) φιλικό με τον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του είναι οι εξής: Μπρκιτς, Βελλίδης, Μάτος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Κάμπος, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Ματθαίου (παίκτης της β΄ ομάδας του ΠΑΟΚ). Ο Αλέξανδρος Τζιόλης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή

Γενέθλια ο Κοροβέσης

Ο Νίκος Κοροβέσης έχει σήμερα γενέθλια. Έκλεισε 25 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να του ευχηθεί μέσα από την επίσημη σελίδας της. Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: "Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Κοροβέση, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.Για αρκετά καλοκαίρια διάβαζε συνεχώς το όνομά του ως πρωταγωνιστή σε ελληνικά μεταγραφικά σενάρια, όμως, εκείνος παρέμενε στα Γιάννενα, συνέλεγε εμπειρίες κι ετοιμαζόταν για την πραγματική του μεταγραφή, η οποία τον έφερε στην Τούμπα.

Γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση και τη δυνατότητα να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και να πατά περιοχή τελειώνοντας τις φάσεις, ο Κοροβέσης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιγιάλειο κι έπειτα συνέχισε για μια σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Γ’ Εθνική, καθιερώθηκε άμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2012 μετρώντας 84 συμμετοχές και 13 γκολ στη Super League.Μαζί με τον συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, Χάρη Χαρίση αποτέλεσαν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015-16. Την πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο, ο Κοροβέσης μέτρησε 20 συμμετοχές, πέτυχε δύο τέρματα και μοίρασε δύο ασίστ".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ