ΠΑΟΚ

Λοντίνγκιν: "Κάτι υπήρξε με τον ΠΑΟΚ..."

Valencia's Shkodran Mustafi, centre, duels for the ball Zenit's goalkeeper Yuri Lodygin, centre in air, during a Group H Champions League soccer match between Valencia and Zenit Saint Petersburg, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday,  Sept. 16, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Λοντίγκιν (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Γιούρι Λοντίγκιν επιβεβαίωσε τις καλοκαιρινές επαφές με τον ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε όμως ότι η πρόσφατη επίσκεψή του στην Τούμπα συνδέεται μόνο με την φιλία του με Μαουρίσιο και Μακ

Μμεγάλη συνέντευξη έδωσε στην ρωσική ιστοσελίδα championat.com, ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο τερματοφύλακας της Ζενίτ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Τούμπα, αλλά και στο καλοκαιρινό φλερτ με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, για την παρουσία του στα επίσημα στο ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, σημείωσε:

"Ήμουν εκεί για να δω από κοντά τον Μακ και τον Μαουρίσιο. Τους το είχα υποσχεθεί, προέκυψε στο πρόγραμμα το παιχνίδι του κυπέλλου. Δε σήμαινε τίποτα για μένα, πήγα για να δω τους φίλους μου, που χάρηκαν για την επίσκεψη. Και οι δυο έπαιξαν καλά και η ομάδα κέρδισε. Ο Μαουρίσιο ήρθε από τον πάγκο, ενώ ο Μακ ξεκίνησε βασικός...".

Ακόμη, ομολόγησε και το φλερτ με τον ΠΑΟΚ. Είπε, χαρακτηριστικά: "Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ναι, κάτι υπήρξε...."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ