ΠΑΟΚ

Λίνο: "Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ και θέλω να μείνω"

Λίνο: "Δέθηκα με τον ΠΑΟΚ και θέλω να μείνω"
INTIME SPORTS

Τι δηλώνει ο Λίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, τα συναισθήματα για το σύλλογο και για την παραμονή του στο "Δικέφαλο".

Θετικός στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ τονίζει ότι είναι ο Άλβες Λίνο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα "Σπορ του Βορρά". Ο Βραζιλιάνος επισημαίνει ότι έχει δεθεί με το "Δικέφαλο" και τον κόσμο του, ενώ επισημαίνει ότι αξίζει ένας τίτλος στην ομάδα και θα κάνει τα πάντα και αυτός και συμπαίκτες του για να κατακτήσουν οι "ασπρόμαυροι" το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Λίνο:

-Σε 23 παιχνίδια φέτος έχεις τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας σου;

- "Όντως, είναι μία από τις καλύτερες σεζόν μου Και ελπίζω να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. To πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι o ΠΑΟΚ έχει βρει έναν καλό ρυθμό και συνεχίζει με νίκες".

-Είσαι πλέον 34,5. Μέχρι πόσο μπορείς να παίζεις στο καλό επίπεδο που είσαι φέτος;

-"Δεν ξέρω πόσο. Το σώμα μου είμαι πολύ καλά και θέλω να παίζω όσο αντέχει. Πιστεύω ότι στα 34 και κάτι που είμαι τώρα είναι νωρίς να σταματήσεις το ποδόσφαιρο Εχω πολλά να προσφέρω ακόμη".

-Νιώθεις νεότερος;

- Σίγουρα! Μέσα στο γήπεδο δε νιώθω ότι είμαι 34.5...".

-Ισως σε βοηθάει και το γεγονός ότι πλέον έχεις πολλούς νεαρούς συμπαίκτες στην ομάδα...

- Ίσως παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Αλλά έχω την εμπειρία και την ωριμότητα να καλύπτω κάποιες αδυναμίες μου και να μη φαίνεται η ηλικία μου...".

-Φοβήθηκες πέρσι με τον σοβαρό τραυματισμό που είχες (κάταγμα κοπώσεως) ότι μπορεί να τελειώσει πρόωρα η καριέρα σου;

-"Οχι, δε φοβήθηκα. Ήξερα ότι θα επιστρέψω και θα παίξω πάλι σε υψηλό επίπεδο. Αλλωστε, δύο φίλοι μου είχαν περάσει το ίδιο πρόβλημα και επέστρεψαν δυνατοί: ο Μπόργκες της Σάντος και ο Νέι της Ιντερνασιονάλ. Ετσι ήξερα κι εγώ ότι θα επιστρέψω...".

-Στον ΠΑΟΚ είσαι ήδη τρία χρόνια. Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχεις μείνει τόσα χρόνια. Σημαίνει αυτό κάτι; Εχεις δεθεί περισσότερο με τον ΠΑΟΚ;

- "Υπάρχει μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ. Τρία χρόνια είναι αρκετά... Στον ΠΑΟΚ βρήκα ξανά την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν. Και είχα χρόνο να δουλέψω καλύτερα. Με στήριξε πολύ ο κόσμος, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση Και δέθηκα διαφορετικά απ' ότι με άλλες ομάδες".

- Αποτελεί ο ΠΑΟΚ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου;

-"Ο ΠΑΟΚ είναι ένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Μαθαίνω κάθε μέρα πράγμστα και τρία χρόνια ζω κάτι εξαιρετικό με τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου".

- Το καλοκαίρι τελειώνει το σύμβολαιό σου, θα το ανανεώσεις;

-"Εχουμε πολλά σημαντικά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε θέλω να μιλάω για την ανανέωση αλλά να συγκεντρωθώ στα παιχνίδια. Εχουμε μεγάλα ματς μπροστά μας. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για την ανανέωση...".

-Εσύ θέλεις να μείνεις;

-"Φυσικά και θέλω να μείνω εδώ. Εχω προσαρμοστεί καλά στην ομάδα. Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ...".

-Επειτα από τρία χρόνια στην ομάδα, ήρθε η ώρα για να πάρετε και ένα Κύπελλο;

- "Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ετοιμαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φτάσουμε στο Κύπελλο, θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό και εκεί να κερδίσουμε τo τρόπαιο. Ο ΠΑΟΚ αξίζει έναν τίτλο...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ