ΠΑΟΚ

Λίνο: "Μου έχουν λείψει πολλά..."

Λίνο: "Μου έχουν λείψει πολλά..."
Λίνο INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της επιστροφής του στην Τούμπα, ο Αλβες Λίνο αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά και στον κόσμο του "Δικεφάλου".

Ο Αλβες Λίνο μίλησε στο PAOK TV για την επιστροφή του στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μπακ τόνισε:

Για την επιστροφή του στην Τούμπα: "Νιώθω πολύ χαρούμενος. Λογικό αυτό γιατί εδώ έπαιζα καιρό".

Για το αν του έλειψε η Ελλάδα: "Ημουν εδώ πολύ καιρό, μου άρεσε το κλίμα στην Ελλάδα. Μου έχει λείψει και η πόλη και ο κόσμος. Ήμουν μακριά και αυτά συνεχώς τα σκεφτόμουν".

Για τα ματς που δεν ξεχνά: "Πολλά είναι. Με την Καρπάτι στο οποίο είχα σκοράρει, με την Βαλερένγκα... Ήταν ματς που έδωσα ασίστ, όπως με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ξεχάσω πολλά παιχνίδια... Όλα από την στιγμή που ήταν ήταν γεμάτο το γήπεδο και ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα".

Για το τι είπε με τους πρώην συμπαίκτες του: "Συζητήσαμε για την ομάδα και την πορεία της. Συζητήσαμε τι κάνω τώρα που δεν είμαι εδώ. Τους είπα πως είναι τυχεροί που βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα. Για μένα ήταν το σπίτι μου για πολύ καιρό. Ο,τι χρειαστεί, μπορώ να τους βοηθήσω".

Για το ότι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στη Βραζιλία: "Πράγματι παίζω ποδόσφαιρο σε μια πιο μικρή ομάδα αλλά είμαι ενεργός".

Για την ευχή του για τον ΠΑΟΚ: "Τον ΠΑΟΚ τον περιμένουν πολλά πράγματα. Έχει έναν πρόεδρο και έναν προπονητή που δίνουν το 100% για την ομάδα και πάντα για τον ΠΑΟΚ ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη... Είναι πράγματα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετυχαίνει κάθε χρόνο γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τους αγαπώ πολύ και στα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ