ΠΑΟΚ

Λημνιός: "Όταν δεν πηγαίναμε καλά, μιλήσαμε και το λύσαμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, από τη στιγμή που δέχθηκε τη πρόταση του ΠΑΟΚ μέχρι τις διαδοχικές του παρουσίες στο αρχικό σχήμα.

Ο Δημήτρης Λημνιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Arena FΜ 89,4" αναφέρθηκε τόσο στα τρέχοντα ζητήματα των ασπρόμαυρων, που είναι η έφεση και το φινάλε της σεζόν, όσο και στην συνολική του παρουσία στη πρώτη του χρονιά στον "Δικεφάλο του βορρά".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την εκδίκαση της έφεσης: "Μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτό το θέμα και εμάς και τον πρόεδρο τον κόσμο όλους. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε την δουλειά μας, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έξω από το το γήπεδο υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να αναλάβουν αυτά τα θέματα".

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και γιατί επέλεξε τον Δικέφαλο: "Ήμουν ενθουσιασμένος όταν έμαθα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ήξερα που ερχόμουν, οι απαιτήσεις είναι υψηλές, όμως δούλεψα, έδειξα τις δυνατότητες μου και ανταμείφθηκα από τις ευκαιρίες που μου έδωσε ο Λουτσέσκου, παρότι δεν ξεκίνησα καλά στην αρχή. Το θέμα είναι να μην σε παίρνει από κάτω, δεν το έκανε και πήρα τις ευκαιρίες. Δεν μου αρέσει να μιλάω για προπονητές και τον Στανόγεβιτς τον σέβομαι και όλους, εγώ θέλω να δουλέψω πάνω στις αδυναμίες μου, να γίνω καλύτερος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής".

Για το "κλικ" που έγινε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη: "Η ομάδα δεν πήγαινε καλά τότε, το λύσαμε όμως, μιλήσαμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή το συζητήσαμε και είπαμε πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε, ότι έχουμε δυνατότητες να δείξουμε καλό πρόσωπο και εκτός έδρας".

Για το με ποιον θέλει να αγωνίζεται στην πλευρά: "Εμένα μου αρέσει να παίζω λίγο περισσότερο από τα αριστερά για να συγκλίνω προς τα μέσα. Από κει και πέρα όπου με βάλει ο προπονητής θα παίξω, οπουδήποτε. Ο Βιεϊρίνια έχει δείξει την αξία του, είναι μεγάλη προσωπικότητα, έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο Μάτος δείχνει πως μπορεί να ξελασπώσει την ομάδα και επιθετικά και είναι πολύ καλό αυτό".

Για το ποιον συμπαίκτη του ακούει περισσότερο μέσα στα αποδυτήρια: "Όπως και να το κάνουμε οι μεγαλύτεροι είναι αυτοί που έχουν περισσότερα πράγματα να δώσουν. Ακούω πολύ τον Βιειρίνια, τον Μαλεζά, είναι έμπειροι και ξέρουν την ομάδα καλά. Αλλά ακούω όλους τους συμπαίκτες μου και τους σέβομαι πολύ. Προσπαθώ να παίρνω πράγματα από τους μεγαλύτερους πάντως".

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ναι. Μετράω 25 συμμετοχές, το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι τα γκολ που είναι λίγα για τις συμμετοχές. Δεν αγχώνομαι όμως γιατί δεν πρέπει να κυνηγάς τα γκολ, θα έρθουν από μόνα τους αν συνεχίσεις και δουλεύεις. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνομαι".

Για το τι πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του: "Πρέπει να γίνω πιο ουσιαστικός. Μπορεί να πρέπει να αμύνομαι κιόλας, όπως όλοι, όμως πρέπει να ανεβάσω τον αριθμό των γκολ που σκοράρω, γιατί το απαιτεί και η θέση μου".

Για τη σεζόν που λογικά θα ολοκληρωθεί χωρίς κόσμο στο γήπεδο: "Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου. Είναι μεγάλη υπόθεση σου δίνει ώθηση, προκαλεί έξτρα άγχος στον αντίπαλο. Δεν μας άρεσε που δεν τον είχαμε δίπλα μας για τη μισή χρονιά, αλλά αντιδράσαμε και κάναμε το 7/7. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας ακολούθησε και στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για τον πρώτο τελικό Κυπέλλου που θα δώσει το παρών, αν περάσει ο ΠΑΟΚ: "Εμείς μέχρι πριν λίγο καιρό πιστεύαμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εστιάζουμε όμως στο κύπελλο, εκεί όπου πέρσι πρωταγωνίστησε ο ΠΑΟΚ και το σήκωσε. Ανυπομονώ να το κατακτήσουμε. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλα τρόπαια στο μέλλον".

Για το Clasico που παρακολούθησε δια ζώσης: "Ναι πολύ ωραία στιγμή. Κανονίσαμε να το δούμε με τα παιδιά να ξεκουραστούμε και να δούμε το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Είμαι μεγάλος φαν της Μπαρτσελόνα και του Μέσι. Τον Μέσι πήγα να δω. Δεν το πιστεύαμε ότι είμαστε εκεί, μέχρι να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο -τον Μέσι- το απολαύσαμε πάρα πολύ".

Για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα: "Δεν το πίστευα όταν το έβλεπα. Πήρε σκορ πρόκρισης κατά 95% η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς. Χάρηκα πολύ που έβαλε ο γκολ ο Κώστας ο Μανωλάς. Έδωσε κίνητρο στα μικρά παιδιά να δουλέψουν και να φτάσουν εκεί που είναι τώρα ο Κώστας, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Από την άλλη στεναχωρήθηκα λίγο γιατί όπως είπα είμαι λάτρης της Μπαρτσελόνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η Ρόμα το πίστευε πιο πολύ και πέρασε δίκαια".

Για την Εθνική που αποτελεί μέλος: "Ο ΠΑΟΚ ευθύνεται 100% που βρίσκομαι στην Εθνική. Ήταν παιδικό όνειρο να αγωνιστώ στην Εθνική. Πηγαίνουμε πολύ καλά, έχουμε καλό σύνολο, τα περισσότερα παιδιά παίζουν στην ομάδα τους και είναι καλό αυτό. Από κει και πέρα θα συνεχίσω να δουλεύω, ανυπομονώ να παίξω και στην εθνική ανδρών".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ