ΠΑΟΚ

"Λήξη συναγερμού" για Κρέσπο, Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ ΓΙΑ  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ MOTIONTEAM

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χοσέ Κρέσπο και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδειξαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις το τέλος της εβδομάδας. Προληπτικά εκτός από το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάριν Λέοβατς.

Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα επιστρέψουν στο τέλος της εβδομάδας στις προπονήσεις, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν να φανερώνουν πως δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο και θα προφυλαχθεί, ενώ ο Ολλανδός μέσος υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, και θα μπει σε φουλ ρυθμούς μετά από τρεις μέρες.

Όσον αφορά την αποστολή για το παιχνίδι με τα Γιάννινα (19:00), ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πήρε τη θέση του Μάριν Λέοβατς, με τον Κροάτη να έχει μικροενοχλήσεις στο δεξί ισχίο, κάτι που θέτει εκτός μάχης από τα δύο φιλικά. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Λημνιός.

Η αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Λαμία αποτελείται από τους: Σιαμπάνη, Μελίσσα, Κωνσταντινίδη, Πούγγουρα, Κάτσε, Λημνιό, Πέλκα, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Δημητριάδη, Δημητρίου, Χατζηδίμπα, Τζοβάρα, Τσαούση και Γκαργκαλατζίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ