ΠΑΟΚ

Λεβέκ τριετίας στον ΠΑΟΚ

Λεβέκ τριετίας στον ΠΑΟΚ
Λεβέκ

Ο Ντοριάν Λεβέκ είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, μετά τον Δημήτρη Λημνιό. Υπέγραψε μέχρι το 2020 ο Γάλλος αμυντικός.

Η διάγνωση υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ακόμη αριστερό μπακ. Και ο Λούμπος Μίχελ φρόντισε να κινηθεί γρήγορα και έκλεισε τον Ντοριάν Λεβέκ, καθώς η συνεργασία του 27χρονου Γάλλου με την Γκινγκάμπ έφθανε στο τέλος της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Λεβέκ επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 27χρονος παίκτης βρισκόταν από τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και είχε ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής από την Γκινγκάμπ. Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Ντοριάν Λεβέκ γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1989 στην περιοχή Ιέρ της νότιας Γαλλίας. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ερασιτεχνική Ανεσί. Οι εμφανίσεις του τον έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως και το 2006 η Μπουλόν προχώρησε στην απόκτησή του.

Αρχικά αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ενώ χρειάστηκε να περιμένει τέσσερα χρόνια περίπου για το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Έπαιξε για πρώτη φορά στην Ligue 1 σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Λιόν στις 7 Μαρτίου του 2010 και τελείωσε την σεζόν με οκτώ συμμετοχές. Τότε αγωνιζόταν στο χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ. Θέση στην οποία δεν αισθανόταν άνετα. Το καλοκαίρι του 2010 πήρε την απόφαση ν’ αφήσει τη Μπουλόν για λογαριασμό της Γκινγκάμπ, η οποία αγωνιζόταν σε μικρότερη κατηγορία. Στην πρώτη του χρονιά στην Βρετάνη καθιερώθηκε στην αρχική 11άδα και ολοκλήρωσε μία γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Λεβέκ τριετίας στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, η οποία δεν ήρθε ούτε την επόμενη σεζόν, με τον Λεβέκ να παίζει σε 26 παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα τραυματισμών. Στις αρχές της σεζόν 2012-13, ο Γάλλος βρέθηκε αντιμέτωπος με μία σπάνια ασθένεια στον αστράγαλο, η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων σχεδόν σ’ όλη την αγωνιστική περίοδο. Την ξεπέρασε με πολύ κόπο κι επιμονή και μάλιστα πρόλαβε στο φινάλε να παίξει σε τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα της Βρετάνης, μάλιστα, κέρδισε την προαγωγή της στην Ligue 1 αφου τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Μονακό. Στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία ο Λεβέκ ήταν βασικό στέλεχος σε μια ονειρική σεζόν που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Ο αριστερός μπακ συμπλήρωσε 22 συμμετοχές κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 βελτίωσε τα νούμερά του με 26 συμμετοχές ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά στο Europa League. Κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η αλλαγή προπονητή με την αποχώρηση του Γκουρβενέ σε συνδυασμό με κάποιους μικροτραυματισμούς του κόστισαν σε αγωνιστικό χρόνο και τον έκαναν ν’ αναζητήσει το μέλλον του εκτός Γαλλίας. Ο Δικέφαλος αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Καλώς ήρθε Ντοριάν!"


New member in #PAOK family. Welcome Dorian #Leveque

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ