ΠΑΟΚ

Λεβέκ: "Καλή σεζόν σημαίνει τίτλος!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ MOTIONTEAM

Ξεκάθαρος ο Ντοριάν Λεβέκ στις πρώτες δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ. Πώς περιέγραψε το αγωνιστικό προφίλ του. (VIDEOS)

Την αυτοπαρουσίασή του στον κόσμο του ΠΑΟΚ έκανε ο Ντοριάν Λεβέκ με συνέντευξή του στο ΠΑΟΚ TV. Ο 27χρονος Γάλλος μπακ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους του ερχόμενος στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του αρκετά επιθετικό, που δεν αμελεί, όμως, τα αμυντικά καθήκοντά του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις αναμνήσεις του από την Τούμπα τη σεζόν 2014-2015, όταν έπαιξε αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τη Γκινγκάμπ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League: "Ήταν μία έντονη στιγμή. Είχαμε έρθει με την Γκινγκάμπ και χρειαζόμασταν νίκη για να προκριθούμε. Ευτυχώς, τα καταφέραμε και θυμάμαι ότι ήταν δύσκολα. Παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί θυμάμαι ότι υπήρχε δυνατή ατμόσφαιρα στην κερκίδα. Την νιώσαμε από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο, στην προθέρμανση και κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Για το πώς παρουσιάζει τον εαυτό του στον κόσμο: "Αγωνιζόμουν ως μεσοεπιθετικός, αλλά στην πορεία μετατοπίστηκα στα πλάγια. Προσπαθώ να είμαι δυνατός αμυντικά, αλλά μου αρέσει και έχω όλη την ποιότητα να παίζω όλη την πλευρά".

Για τα βασικά πλεονεκτήματά του ως παίκτης: "Είναι δύσκολο να πω... Θα δούμε. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα μιλήσει και ο καθένας θα μπορεί να σχηματίσει την άποψή του. Η αλήθεια είναι πως είμαι ένας αρκετά επιθετικός παίκτης, φυσικά μου αρέσει να αμύνομαι. Είναι αλήθεια πως ένα γήπεδο σαν το δικό μας θα κάνουμε καλά παιχνίδια".

Για τις πληροφορίες που προσπάθησε να μάθει όταν πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Αρχικά αισθάνθηκα χαρούμενος και κολακευμένος γιατί ήξερα ότι είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που είχε φιλοδοξίες και αυτό είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Γενικότερα αποκόμισα καλά πράγματα και πληροφορίες".

Για τις δικές του φιλοδοξίες στην Ελλάδα: "Αρχικά να προσαρμοστώ καλά ως νέο μέλος μέλος της ομάδας και με τους συμπαίκτες μου. Και στη συνέχεια να κερδίσουμε τίτλους με τον ΠΑΟΚ, καθώς αυτός είναι ένας λόγος που ήρθα εδώ".

Για το τι θα χαρακτήριζε καλή τη σεζόν που αρχίζει: "Να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση, άρα να να βγούμε πρώτοι και να πάρουμε τον τίτλο. Τη χρονιά που πέρασε ο ΠΑΟΚ ήταν δεύτερος, νομίζω ότι όλοι έχουμε την φιλοδοξία να κοιτάξουμε πιο ψηλά και να πάμε στην πρώτη θέση".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είμαι ένας Γάλλος που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία μεγάλη ομάδα και ήρθα με όρεξη να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ