ΠΑΟΚ

Λεβέκ, "ασπίδα" στον Λέοβατς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ MOTIONTEAM

Το σκεπτικό της απόκτησης του Ντοριάν Λεβέκ και πώς επηρεάζει το μέλλον των Γιαννούλη και Δεληγιαννίδη στον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή του Ντόριαν Λεβέκ στον ΠΑΟΚ ήταν απόρροια της εικόνας που είχαν σχηματίσει για τον Μαρίν Λέοβατς στην πορεία της σεζόν ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 29χρονος Κροάτης είχε θετικο πρόσημο στις εμφανίσεις του, ο ΠΑΟΚ στήριξε αρκετά την ανάπτυξή του στις προωθήσεις του, ωστόσο, διαπιστώθηκαν κενά στην ανασταλτική λειτουργία του.

Και αυτό το στοιχείο δημιούργησε προβληματισμό που κατέληξε στην αναζήτηση για αριστερό οπισθοφύλακα με χαρακτηριστικά που "κουμπώνουν" σ' αυτά που ήδη έχει ο Λέοβατς.

Ο Ντοριάν Λεβέκ (θα αμείβεται με λίγο περισσότερα από 200.000 ευρώ ετησίως) χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ως ένας... aggressive μπακ στα μαρκαρίσματά του, πολύ δυνατός στις μονομαχίες, κάτι που χρειάζεται ο Δικέφαλος. Γι' αυτό άλλωστε και η απόκτησή του... πλασαρίστηκε με την ταμπέλα του "μπακ απ του Μαρίν Λέοβατς".

Καλυμμένος σε περίπτωση πώλησης του Λέοβατς

Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που μέτρησε πολύ στο τάιμινγκ της μεταγραφής, στο γεγονός ότι ο Μίχελ κινήθηκε γρήγορα για να τον αποκτήσει και απέσπασε την υπογραφή του πριν καν συμφωνήσει ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς (στην ενημέρωση που έγινε στον Σέρβο τεχνικό ο Γάλλος παρουσιάστηκε ως παίκτης του ΠΑΟΚ και όχι ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος).

Ποιο ήταν αυτό;Οι σειρήνες που ηχούν γυρω από τον Μαρίν Λέοβατς και μπορεί να φέρουν πρόταση από ξένο σύλλογο στον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Στο θέμα είχε αναφερθεί εκτενώς από τις 27 Μαΐου το Sport24.gr και είναι αλήθεια ότι συζητιέται έντονα στα γραφεία της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι καλυμμένος αν βρεθεί ξαφνικά μπροστά στο ενδεχόμενο πώλησης του Λέοβατς.

Μετά τον Γιαννούλη, δανεικός και ο Δεληγιαννίδης

Η έλευση του Ντοριάν Λεβέκ επηρεάζει και το μέλλον των δύο νεαρών αριστερών μπακ που διαθέτει ο ΠΑΟΚ. Όπως έγραψε πριν δύο μέρες το Sport24.gr, ο Δημητρης Γιαννούλης οδεύει προς δανεισμό στον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μέσα στις επόμενες μέρες η συμφωνία αναμένεται να κλείσει.

Παρόμοιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο νεαρός πήρε κάποια ματς πέρυσι, κυρίως στο Κύπελλο, ωστόσο κρίνεται ότι για να εξελιχθεί καλό είναι να πάει σε άλλη ομάδα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ήδη αρχίσει επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ