ΠΑΟΚ

Λέτιτς: "Πάω στον ΠΑΟΚ, είμαι ευτυχισμένος..."

Λέτιτς: "Πάω στον ΠΑΟΚ, είμαι ευτυχισμένος..."

Ο Μπόγιαν Λέτιτς ισχυρίζεται πως πλέον θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο 23χρονος Bόσνιος αμυντικός αλλά και τι δηλώνουν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου".

Για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ κάνει λόγο ο ποδοσφαιριστής της Ζίλινα, Μπόγιαν Λέτιτς. Οπως τονίζει στην ιστοσελίδα sportsport.ba... "ο ατζέντης μου είχε πολλές προσφορές αλλά από τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι ευτυχισμένος που θα παίξω μπροστά σε τέτοιους οπαδούς, με μια τέτοια ατμόσφαιρα". Στην ιστοσελίδα τονίζεται πως ο Λέτιτς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ζίλινα και σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τους Σλοβάκους γίνεται λόγος για ένα ποσό σχεδόν 2 εκ. ευρώ.

Ο Λέτιτς αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, είναι 23 ετών και Βόσνιος ενώ έχει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με ένα γκολ) και επτά συμμετοχές στο Europa League.

Άγνοια δηλώνει ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για την περίπτωση του Μπόγια Λέτιτς και έκπληξη για το δημοσίευμα και τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα γραφεία της Τούμπας: "Ούτε ο Λούμπος Μίχελ, ούτε το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας έχουν ιδέα ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ