ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή"

Λέοβατς: "Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή"
Λέοβατς

Ο Μαρίν Λέοβατς στάθηκε πως στον ΠΑΟΚ γίνεται μια... νέα αρχή μετά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι ενώ εν όψει του αγώνα με την Καλλονή, τόνισε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα ματς.

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε μεταξύ άλλων για την κακή αγωνιστική περίοδο του ΠΑΟΚ, για το ματς με την Καλλονή αλλά και για το πώς αισθάνεται ο ίδιος. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

Για το αν είναι καλά και το πώς νιώθει καθώς έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών: "Ημουν άτυχος στη σεζόν, επέστρεψα, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά και προπονούμαι καλά".

Για το πώς προέκυψε ο τραυματισμός του: "Εχει να κάνει με την κούραση γιατί είχα μια γεμάτη σεζόν με την Ριέκα, έπειτα υπήρχε η Εθνική. Μετά όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα ήταν σε φάση προετοιμασίας. Κάπως έτσι προέκυψε ο τραυματισμός μου καθώς δεν είχα χρόνο ξεκούρασης".

Για το ματς με την Γκαμπάλα: "Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Κρασνοντάρ ξέραμε πως δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης. Μπήκαμε στο ματς για να παίξουμε για τον κόσμο και για το πρεστίζ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, όμως υπήρχε διαφορετική εικόνα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας".

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: "Ολες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα . Είμαστε σε μια κακή περίοδο τώρα. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλύτερα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας".

Για το αν υπάρχει κάποιο μήνυμα αισιοδοξίας: "Εγιναν αλλαγές το καλοκαίρι, με νέους παίκτες και νέο προπονητή και γίνεται μια νέα αρχή. Χρειάζεται χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, θα έρθουν τα αποτελέσματα".

Για το ματς με την Καλλονή: "Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εύκολα ματς και πρέπει σε κάθε ματς να μπαίνουμε με την νοοτροπία πως παίζουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν προσέξεις, μπορείς να χάσεις οποιαδήποτε ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ