ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Συγγνώμη, ήταν ηλίθιο πέναλτι..."

Λέοβατς: "Συγγνώμη, ήταν ηλίθιο πέναλτι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίν Λέοβατς δεν "κρύφτηκε" για την φάση του πέναλτι με το οποίο ο Αγιαξ ισοφάρισε (1-1) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τι ανέφερε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

O Mαρίν Λέοβατς δεν έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον Αγιαξ. Μετά το τέλος του αγώνα είπε για την φάση του πέναλτι (το χρεώθηκε ο ίδιος) που κέρδισαν οι Ολλανδοί:

" Μπορούσε να το δώσει ο διαιτητής. Ηταν δικό μου το λάθος ξεκάθαρα. Δεχτήκαμε γκολ σε κακό timing στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν ένα ηλίθιο πέναλτι και θέλω να ζητήσω συγνώμη γι' αυτό. Μας έλειψε το γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι κρίμα που δεν προχωρήσαμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Ροντρίγκες: "Ο Αγιαξ είχε την τύχη"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγιαξ, τόνισε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο... Μπορεί να κάνεις ευκαιρίες, αλλά να μην κερδίζεις. Χρειάζεται τύχη στο ποδόσφαιρο και αυτή την είχε ο Αγιαξ".

Χειροκροτήματα αλλά και... γκρίνια

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγιαξ και την αποχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Τούμπα, οπαδοί των "ασπρόμαυρων" χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο αρκετά λεπτά πριν και ενώ η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια, τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών και αποτέλεσαν... στόχο κυρίως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Υπήρξε κάποια στιγμή διαπληκτισμός με άνδρες της εταιρίας σεκιούριτι και μετά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ